Schobert Norbert elárulta, miért hagyta el az első feleségét 3 nap után

Schobert Norbert beköltözött egy napra Hajdú Péterhez, és első házasságáról, illetve halálközeli élményéről beszélt (két külön dolog).

2023. november 7., 10:12

Szerző:

Schobert Norbert nagyon ritkán beszél az első feleségéről – sokan nem is tudják, hogy Rubint Réka igazából a második felesége. Nos, Hajdú Péter most szóba hozza ezt a bizonyos első feleséget, méghozzá a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor következő epizódjában. A teljes műsort péntek este héttől lehet majd megnézni, egyelőre egy videós beharangozó van hozzá.

„Civil szférában van, normális, civil. Aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő. De nem passzoltunk össze, ez az igazság. Két évig jártunk és 3 napot voltunk házasok. Egy nap után elköltöztem otthonról”

– meséli Schobert Norbert az első házasságáról. Hajdú Péter erre megkérdezi, hogy azért költözött-e el ilyen hamar, mert ekkor jött be a képbe Rubint Réka, amire Schobert Norbert azt válaszolja, hogy nem... ekkor jött a siker.

Az edző-médiaszemélyiség a sztrókjáról és az azt követő műtétről is mesél, leírva halálközeli élményét. Azt mondja, nem hívőként tekint magára, mivel bizonyosan megtapasztalta, hogy Isten létezik.

„Nem hívő vagyok, hanem megtapasztalt. [...] Én Istenben nem hiszek, hanem tudom, hogy van”

– fejti ki Schobert Norbert az alábbi videóban.

Schobert Norbert egyébként rendszeres vendég Hajdú Péternél: júniusban volt a médiaszemélyiség másik műsorában, a Frizbiben.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)