Schobert Norbert elárulta, mióta visel rendszeresen keresztet

Schobert Norbert visszatért, újra edzősködik, és eközben is viseli a keresztet.

2023. október 9., 09:03

Szerző:

Schobert Norbert egészsége és vállalkozása számára egyaránt válságos időszak volt az elmúlt két év. Az Update-termékekről is ismert médiaszemélyiség 2021 augusztusában a futásból hazaérve összeesett a háza bejárata előtt. Nem tudott felkelni, végül kijöttek érte a mentők, kórházba szállították, és kiderült, hogy sztrókot kapott.

Később aztán az Update-birodalom körül kezdtek el gyülekezni a viharfelhők, a cégnél ennek következtében nagy változásokat kellett végbevinni a nyáron.

Nos, Schobert Norbert egészségi állapota kezd helyrejönni, és ez lehetővé teszi, hogy a médiaszemélyiség újra munkába álljon edzőként, pedig ilyen munkát az utóbbi időben elsősorban csak a felesége, Rubint Réka végzett. Schobert Norbert most 40 perces edzéseket tart, és közben vigyáz arra, hogy a pulzusa ne emelkedjen az orvos által előírt szint fölé.

De nemcsak a pulzusmérő van nála az edzéseken, derül ki a Bors című lapnak adott friss nyilatkozatából:

„az edzéseken két dolog mindig nálam van, ez a kereszt és a pulzusmérő: azaz a hit és tudomány! A keresztet még Rékától kaptam régebben, de csak egy éve kezdtem rendszeresen viselni. Azóta minden nap imádkozom, és fontosnak tartom, hogy érezzem Krisztus jelenlétét a napjaimban, így az edzéseimen is.”

Schobert Norbert az edzéseken mellett továbbra is ad életmód-tanácsokat, erre példa az alábbi videója. A felvételen azt mondja, hogy aki sajtos tojásrántottát reggelizik sonkával és virslivel, az le fog fogyni.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)