Berki Mazsi először vitte magával nyilvános gálára a párját: itt a közös fotó, volt mit ünnepelni

Berki Mazsi azon a gálán vett részt, amin kiderült, hogy a televíziós újságíróknak jobban tetszett a Sztárbox, mint a Médiahatóságnak.

2024. március 28., 11:52

Szerző:

Szerda este megtartották azt a gálát, amin a Televíziós Újságírók Díját adják át, és az est egyik legnagyobb szenzációját Berki Mazsi szolgáltatta. A médiaszemélyiség párja, Zoltán ugyanis nem szokott nyilvánosan szerepelni a kamerák előtt, csak itt-ott egy-egy képrészleten tűnt fel eddig Berki Mazsi Instagramján. A székesfehérvári üzletember most sem szerepel a posztban, amit a párja megosztott az eseményről, látható viszont a Blikk fotóján, ami a gálán készült.

Berki Mazsi és a Sztárbox

A pár egyébként a verekedős showműsor után rögtön el is ment nyaralni, és amikor innen visszatértek, Berki Mazsi tett egy olyan nyilatkozatot az RTL-en a Reggeli című műsorban, aminek kapcsán már az esküvőről kezdtek el pletykálni a kommentelők. Nem véletlenül, ugyanis Berki Mazsi ezt mondja a szerelméről egy ponton:

„kérdezte a párom, hogy elmondom-e a műsorban, hogy tervezem, hogy megkérem a kezét. [...] Szoktunk ezzel viccelődni, mert általában ugye a férfiak kérik meg a nők kezét, és ő mondta, hogy neki még sose kérték meg a kezét...”

A Televíziós Újságírók Díjához visszakanyarodva: Berki Mazsinak elsősorban azért volt a helye ezen a gálán, mert ő lett a Sztárbox című program női győztese. A Médiahatóság által megbüntetett és több híresség által kritizált műsor a tévés újságíróknak mégis bejött, nyilván azért, mert minőségtől-tartalomtól függetlenül régen volt olyan tévéműsor, amiről ennyit lehetett írni – gondoljunk csak bele, mennyi cikk született tavaly év végén Istenes Bence és Rácz Jenő viszályáról.

Az RTL díjai

Az RTL így ír a csatorna által aratott győzelmekről az Instagramon:

„az RTL Magyarország műsorai és képernyősei fantasztikus eredményt értek el az idei Televíziós Újságírók Díja gálán - összesen 6 díjat nyertek el a szakmai zsűri döntése alapján! Gratulálunk a Sztárbox alkotóinak a Nagyszabású showműsor díjért, Sorozatok kategóriában a Mellékhatás stábjának, a Reality kategóriát megnyerő műsor, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban készítőinek, Miklósa Erikának, aki a The Voice Magyarország műsorával a Zsűritag kategóriát zsebelte be, a Mellékhatásban nyújtott alakításukért Nagy Zsoltnak a Színész kategória győztesének, és Sztarenki Dórának, aki a Színésznő kategória díjazottja lett.”

A TV2 díjai

A TV2-nek is van mit ünnepelnie, például az éppen délkelet-Ázsiában expresszező Till Attila lett az év legjobb férfi műsorvezetője, Kiss Ramóna pedig az év legjobb női műsorvezetője. 2023 legjobb női mellékszereplője a Pepében nyújtott alakításáért Básti Juli lett, és nem tudjuk, hogy ön hány gasztrorealityt nézett meg tavaly, de ha csak egyet, akkor az reméljük, nem A Konyhafőnök volt, hanem a Séfek séfe, mert az lett az év legjobb gasztrorealityje.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)