Lebuktak: megvolt az eljegyzés! Férjhez megy a sörmárkáról ismert milliárdoshoz Kárpáti Rebeka

A Nyerő Párosban Kárpáti Rebeka még Frohner Ferenc párja volt, de most megvolt az eljegyzés új szerelmével.

2024. január 9., 11:08

Szerző:

Két eljegyzés egymás után egy családban: tavaly a Barátok köztből ismert R. Kárpáti Péter jegyezte el a szerelmét, most pedig a lányáról, Kárpáti Rebekáról derült ki, hogy megkérte a kezét új kedvese.

Kárpáti Rebeka már akkor széles körben ismert volt, amikor 2021-ben akkori párjával, Frohner Ferenccel szerepeltek a Nyerő Párosban, de az RTL realityje még nagyobb ismertséget hozott a számára. Talán túlságosan is nagyot, mert amióta annak a kapcsolatnak vége lett, a modell-influenszer-színésznő féltve őrzi a magánéletét, és annál többet nem is mondott új kapcsolatáról, mint hogy:

„boldog párkapcsolatban élek hosszú ideje, de – a múlt hibáiból tanulva – nem szeretnék ennél többet elárulni a magánéletemről.”

Egyetlen közös fotót posztolt csak, azt is még 2022 áprilisában, és a képből nem derült még ki, hogy ki az egykori szépségkirálynő szerelme

Azóta viszont már lehet tudni, hogy Lénárd András, Tiltott Csíki Sör tulajdonosa az a titokzatos férfi, akibe Kárpáti Rebeka beleszeretett, és most a rajongók azt szúrták ki, hogy az egykori szépségkirálynő egy nagy drágakővel ellátott gyűrűt visel a gyűrűsujján a közösségi médiában. Ez nyilván minden bizonnyal azt jelenti, hogy az erdélyi milliárdos eljegyezhette a nála 17 évvel fiatalabb Kárpáti Rebekát.

Hivatalos megerősítés ugyan egyelőre nincs, de a Blikk úgy tudja, hogy a karácsonyi ünnepi időszakban történhetett a lánykérés.

(Kiemelt kép: Kárpáti Rebeka Instagramja)