Kárpáti Rebeka nagy bejelentést tett: drámai fordulatot vett a karrierje

Kárpáti Rebekát a legtöbben realityszereplőként, modellként, influenszerként ismerték. Eddig.

2023. március 1., 09:58

Szerző:

Nagy bejelentéssel állt elő Kárpáti Rebeka, akivel a legtöbben talán akkor ismerkedtek meg, amikor akkori szerelmével, Frohner Ferenccel szerepeltek az RTL-en a Nyerő Páros című reality 2021-es évadában. Kárpáti Rebeka először szépségkirálynőként ért el sikereket, de influenszerként és műsorvezetőként is sokat dolgozott.

Erre most...

Kárpáti Rebeka karrierjében valóban drámai ez a fordulat most: színésznőként próbálja ki magát. A Játékszínben a Szente Vajk által rendezett Aranylakodalomban tűnik majd fel, ez a nagy sikerű, Legénybúcsú című előadás folytatása.

„Bank Tamás és a Játékszín leszerződtetett Szente Vajk új darabjára, az Aranylakodalomra, ami a hatalmas népszerűségnek örvendő Legénybúcsú c. előadás folytatása! Nagyon-nagyon köszönöm a bizalmat. Találkozunk a színházban!”

– írja Kárpát Rebeka az alábbi posztban.

Az egykori szépségkirálynő annak idején drámatagozaton végzett a középiskolában, és bár színházban még nem játszott, van színésznői tapasztalata: 2014-től Révész Borit alakította a Jóban-rosszban című sorozatban. Ez a szappanopera volt a nagy konkurense a Barátok köztben, amelynek egyik főszereplője másfél évtizedig Kárpáti Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter volt.

(Kiemelt kép: Kárpáti Rebeka Instagramja)