Így búcsúzkodnak a TV2 sztárjai: Krausz Gábor és Mikes Anna közös videót készített

Till Attila és Takács Zsuzska is búcsúzik.

2024. március 23., 06:19

Szerző:

Ritkán van ennyit szó egy olyan tévéműsorról, amit fél évig nem fogunk a képernyőn látni, de Krausz Gábor és Mikes Anna is benne lesznek az idei Ázsia Expresszben, és sikerült hatalmas felhajtást kavarni a TV2 utazós realityje köré. Csütörtökön jelentették be, hogy ki utazik el az idén délkelet-Ázsiában tartandó játékra, és péntek délután már indultak is a versenyzők. Krausz Gábornak ráadásul tegnap volt a 42. születésnapja, amit ezek szerint részben csomagolással töltött.

„Hát akkor irány Ázsia! Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, rengeteg üzenetet, lepjetek meg egy szavazattal a tv2play oldalán, a többi már rajtunk múlik! Akkor mi nagy tisztelettel beszállunk”

– írja Krausz Gábor az alábbi videóhoz. A szöveg arra utal, hogy a TV2 most egy népszerűségi szavazást szervezett az indulók között, ahol a legnépszerűbb páros egy kis előnyt szerezhet a többiekkel szemben. Nagy meglepetés lenne, ha nem Krauszék nyernék a szavazást, hiszen messze ők a legnépszerűbb fideszes celebpár jelenleg – nyilván nem véletlen, hogy ennyit foglalkoztatja őket a TV2.

Till Attila is indul az Ázsia Expresszbe, az ő párja Stohl András lesz. Ő nem a csomagolásról posztot videót, hanem arról, hogy elment egy utolsó sétára a kutyájával, Dubival a Hármashatárhegyre.

„Búcsúséta Dubival, aztán megjövök csajszi és járjuk a tájat tovább!!!”

– ígéri Till Attila a kutyának.

Két Zámbó-testvér, Krisztián és Adrián is benne lesznek a versenyben, ők is indulnak most. Zámbó Krisztiántól a szerelme, Takács Zsuzska búcsúzkodik egy Instaposztban, amit kérésének megfelelően nem ágyazunk be ide. A lényeg: Takács Zsuzska örül, hogy a párja részt vesz egy ilyen kalandban, ráadásul a testvérével, akivel remélhetőleg most közelebb fognak kerülni egymáshoz, de közben aggódik is a szerelméért, és hát nem igazán várja a külön töltött időszakot, mert nem szeret egyedül lenni.

Krausz Gábor nem aggódik

Krausz Gábor egyébként a most a Bors című kiadványnak nyilatkozva hozzátette ehhez az indulás előtti utolsó nyilatkozatában, hogy a korábban megjelent pletykákkal szemben az igazság az, hogy senki nem mondta nekik, hogy aggódnának értük, és ők maguk sem aggódnak saját magukért, hiszen egy másik, szintén stresszes realityben jöttek össze, szóval mi bajuk történhetne az Ázsia Expresszben?! A sztárséf többek között a következőket nyilatkozta:

„Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban. A döntésünk mellett szól továbbá az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek vagyunk. Bőven lehettek volna parázs vitáink a Dancing with the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztünk.”

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)