Krausz Gábor újra tetoválószalonban volt, a kommentelők megfejtették, mi lett a Tóth Gabi-tetvoválással

Krausz Gábor a háziasszonyok mumusát tetováltatta magára.

2024. március 12., 07:51

Szerző:

Krausz Gábor újra felkereste a tetoválószalont, a válása óta nem először. Most a bal vállára készült el egy igen mozgalmas alkotás, aminek a középpontjában-előterében egy csomó mosatlan edény tornyosul. Mellette látható, illetve mögüle kandikál ki egy éppen az ételt kóstolni készülő szakács, egy kés, aminek a pengéjén mintha tükröződne valami, egy elkészült ételt tartó kéz, valamint Leonardo Da Vinci egyik leghíresebb rajza, a Vitruvius-tanulmány, csak itt a körbe-négyzetbe szerkesztett férfi egy szakács. Az egész kompozíció közepén egy K betű látható, alatta a francia kártyáról is ismert vörös szívvel, felette koronával. K, mint király? K, mint Krausz? A rajz egyik lehetséges megfejtése mindenesetre az, hogy Krausz Gábor a szakácsok királyának tekinti magát (csak nem szeret mosogatni).

Mindenesetre a kommentelők nem is annyira az ábra megfejtésén, hanem inkább annak elhelyezkedésén gondolkoztak el. Közismert ugyanis, hogy Krausz Gábor egyik vállán Tóth Gabi látható egy tetováláson, és sokan feltételezik, hogy a sztárséf szeretné eltüntetni a volt feleségére utaló alkotást. Talán ezt takarhatja el ez a most készült, szakácsos kompozíció?

„Melyik kezén van az óra? Bal. Az ominózus tetoválás a jobb karján van. Ott, ahol a mellkas vállhoz eső részén egy dátum is van. Ez a tetoválás, ami nem mellesleg mestermű... a bal karját díszíti”

– adja meg valaki a helyesnek tűnő megfejtést. Ezek szerint Tóth Gabit vagy már korábban eltüntette Krausz Gábor, vagy még mindig ott van, de ez a mostani tetoválás a sztárséf másik karjára készült. Mindenesetre további varratások várhatóak, mivel Krausz Gábor a következő feliratot teszi hozzá a képekhez egy zöld pipa kíséretében, valamiért angolul:

„stage 1”.

Azaz ezek a képek egy folyamat első lépcsőfokának elkészültét ábrázolják. A tetoválóművészt Galler Andrásnak hívják.

Krausz Gábor egyébként januárban beszélt arról, hogy bár korábban nem tetováltatott valami átgondoltan, egy új tetkón gondolkozik, méghozzá a Dancing with the Starszal kapcsolatosan:

„mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna.”

Ez az a nyilatkozat egyébként, amiből kiindulva a rajongók ennyire árgus szemmel figyelik, hogy megvan-e még a tóthgabis tetoválás, bár az énekesnő rajza se nem szöveg, se nem non-figuratív ábra, úgyhogy a fentiekből nem következik az, hogy Krausz Gábor el szeretné távolíttatni a volt feleségét a jobb karjáról.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)