Krausz Gábor kiakadt, mindent cáfol: Éppen az ellenkezője igaz annak, ami megjelent rólunk

Krausz Gábor most nyilatkozatban reagált a tegnap megjelentekre.

2024. március 22., 07:47

Szerző:

A hét elején kezdtek el terjedni pletykák arról, hogy kik szerepelhetnek majd az Ázsia Expressz idei évadában, és Krausz Gábor és Mikes Anna neve is felmerült. A hivatalos bejelentést tegnap tette közzé a TV2, és bár itt-ott tévedtek a pletykák, a sztárséf és a táncosnő kettőse pont találat volt: ők valóban hamarosan nekivágnak majd délkelet-Ázsiának egy kalandos utazási verseny kedvéért.

De nemcsak ez jelent meg tegnap: a Blikk talált valakit, akinek a páros egyik közeli barátjaként mutatkozik be. Az illető szerint Krauszék barátai aggódnak, hogy jó ötlet-e most egy ilyen stresszes utazást bevállalni a kettejüknek. Krausz Gábornak elég mozgalmas volt az elmúlt fél év: végképp tönkrement a házassága, a felesége bejelentette, hogy elválik tőle. Nem sokkal később mindketten új párt találtak, a sztárséf mindezt az ország egyik legnézettebb tévéműsorában tette. Emellett kapott egy új állást is Ausztriában. Kinek hiányozna még emellé egy embert próbáló ázsiai utazás?!

„Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat”

– többek között ezt mondja ez a bizonyos közeli barát.

Nos, erre a sztárséf most a Bors című kiadványon keresztül reagált, teljességgel cáfolva a Blikkben megjelenteket és kétségbe vonva a forrást.

„A »baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor« biztosan nem a barátunk. Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk”

– mondja Krausz Gábor, és az interjú még csütörtökön készülhetett, hiszen az a bizonyos cikk csütörtök reggel jelent meg. Krausz Gábor hozzáteszi, hogy senki nem mondta nekik, hogy aggódnának értük, és ők maguk sem aggódnak saját magukért, hiszen egy másik, szintén stresszes realityben jöttek össze, szóval mi bajuk történhetne?! A sztárséf többek között a következőket nyilatkozta:

„Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban. A döntésünk mellett szól továbbá az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek vagyunk. Bőven lehettek volna parázs vitáink a Dancing whit the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztünk.”

Az Ázsia Expressz további versenyzői lesznek egyébként a friss bejelentés szerint:

  • Till Attila és Stohl András;
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István;
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv;
  • Sáfrány Emese és Béres Anett;
  • Jolly és Szuperák Barbara;
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián;
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A műsor felvételei most tavasszal lesznek, de a verseny előreláthatólag csak az ősszel kerül majd adásba.

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)