A Dancing with the Stars idei legjobb női versenyzője nagy titkot árult el: A döntőhöz közeledve már el merem mondani

A Dancing with the Stars idei legjobb női versenyzője Radics Gigi, aki egy fontos dolgot eddig nem árult el.

2023. november 25., 07:11

Szerző:

Hunyadi Donatella a múlt héten kiesett a Dancing with the Stars versenyéből, és ez azt jelentette, hogy idén csak egy női versenyző jutott a legjobb 4 közé: Radics Gigi. A 27 éves énekesnő-anyukával a Story.hu közölt interjút, amiből egy elképesztő dolog derül ki:

„nagy kihívás volt számomra már a műsor kezdetén, hogy a nyaki gerincsérvemmel hogyan tudom majd végigcsinálni ezt az egészet. És így a döntőhöz közeledve már el merem mondani, hogy ez egy valós félelmem volt, hiszen akinek van, vagy volt, az tudja, hogy a gerincsérv álnok egy betegség, a karjaim nem okvetlenül engedelmeskednek, a hátam, a nyakam befeszül és fáj. Ez pedig egy táncos versenyben igen nagy akadály lehet.
De itt jön képbe az én csodálatos partnerem, Baranya Dávid, aki ennek tudatában tette és teszi össze a koreográfiáinkat, pontosan tudja, ha egy mozdulat nekem pokolian fáj, akkor azt a mozdulatot másképp kell kivitelezni. Nyilván ez nem látszik kifelé, mivel maximalista vagyok, mindent beleteszek abba a két-három percbe, amíg táncolunk élő adásban. Természetesen orvosi felügyelettel, masszázzsal és terápiával tartom karban magam a műsor közben is.”

Radics Gigi többek között azt is említi az interjúban, hogy 3 éves kislánya, a már angolul is tudó Bella a műsort ugyan nem nézi, mert még túl kicsi és már alszik, de azért látott videókat arról, hogyan táncol az anyukája, és különösen tetszenek neki a nagy, pörgős szoknyák.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)