Radics Gigi: Számomra még mindig furcsa egy picit, hogy a gyerekem beszél angolul

Radics Gigi a családjáról és kapcsolatáról is őszintén vallott.  

2023. május 31., 10:16

Szerző:

Radics Gigi boldog kapcsolatban él párjával, szerelmüket pedig szinte megkoronázta, amikor megszületett kislányuk, a most 3 éves Bella.

A család tökéletes boldogságban éli mindennapjait, amiről a Hot! Magazinnak beszélt a sztár, amit a Blikk szemlézett. Az énekesnő azt is elárulta, a házasság nem hiányzik számára, kapcsolatuk így is jól működik. 

„Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem változtatna azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk. Emellett az is igaz, hogy egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhában vannak, szépen meg van csinálva a hajuk és a sminkjük, én pedig ebben maximálisan ki tudom élni magam például fotózások alkalmával. Egyelőre ezt mindketten így gondoljuk. Ráadásul ma már nem olyan erős a házasság szentsége, mint a szüleink vagy a nagyszüleink korában. Minden második házasság zátonyra fut”

– mondta el véleményét az énekesnő, aki kislányáról is áradozott.

„Azt vettem észre, hogy amikor beszél hozzám, és másodszor sem értem, vagy nem hallom, hogy mit kért, harmadszor már angolul mondja el, amit szeretne. Számomra ez még mindig furcsa egy picit, hogy a gyerekem beszél angolul, de nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen gyorsan és ügyesen tanul. Bellának tényleg olyan az agya, mint a szivacs”

– árulta el Radics Gigi. 

 

 

(Kiemelt kép: Radics Gigi Instagram-oldala)