Radics Gigi így még soha nem énekelt. Ezt mindenkinek hallania kell!

Megdöbbentő szavakkal értékelte Radics Gigi eddigi saját dalait. De most itt az új!

2022. február 25., 14:56

Szerző:

Radics Gigi 30 kilót fogyott, új hajszíne van és ma érkezik új dala is – mindezekről a Reggeli című műsorban beszélt az RTL Klubon. Az énekesnő immár 10 éve van a pályán, de azt mondja, Kávé című új dala teljesen új fejezetet nyit a karrierjében.

A klipből egy előzetes alább látható, a teljes videót péntek este hatkor mutatják majd be. Az interjúban Radics Gigi elmondja, hogy úgy érzi, ezzel a dallal találta meg igazán a saját stílusát.

„Ez az új Gigi egy olyan Gigi, aki már bennem élt, csak nem tudott kibontakozni. Az új Gigi sokkal lazább és önazonosabb. Nem titok, hogy jó pár éven keresztül próbáltam megtalálni azt a hangzást, ami valójában én vagyok, amit tényleg őszintén tudok képviselni”

– mondja Radics Gigi. Az új dalt ő szerezte, a szövegét ő írta, és a fenti nyilatkozattal 10 éves karrierjének eddigi összes dalát minősítette, hiszen ebből az következik, hogy eddig nem őszintén képviselte azt, amit csinált – az nem is ő volt. Régebbi számaival kapcsolatban mondja is, hogy kifejezetten zavarta őt, hogy nem találja a megfelelő hangot:

„engem nagyon zavart, úgy éreztem, hogy nem találom magam azokban a dalokban.”

Szóval ha ön eddig Radics Gigi-rajongó volt, a korábbi számokat ezentúl ebben a tudatban hallgassa. Ha pedig eddig nem volt az, akkor most már ne is a régi számokkal kezdje, hanem az alábbi újjal!

Dalok, énekesnők, énekhangok

Megjelent: Kulcsár Edina Csutinak üzen új dalával

Videó: Tóth Andi a '90-es évek legérzékibb világslágerét énekli, de még hogy!

Dér Heninek három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébb

(Kiemelt kép: Radics Gigi Instagramja)