Radics Gigi szakított a kislánya édesapjával

Radics Gigi szakított a vőlegényével. 

2023. augusztus 3., 09:09

Szerző:

Kiderült, hogy már többször került hullámvölgybe Radics Gigi és a szobrász vőlegénye, Áron kapcsolata. Most azonban az énekesnő el is költözött a közös albérletükből a kislányával. 

A Blikk információi szerint a pár néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A lap megkereste az énekesnő menedzsmentjét is. 

„Ha Giginek olyan változás lesz a magánéletében, amelyről szeretné értesíteni a nyilvánosságot, arról a közösségimédia-felületein beszámol majd.”

A pár egyik ismerőse szintén megszólalt a szakítással kapcsolatban: 

„Sokszor került már a kapcsolatuk hullámvölgybe, ám ezekről csak a legszűkebb baráti kör és a család tudott. Gigi óvja a magánéletét, egy ideje nem enged betekintést a nyilvánosságnak a mindennapjaiba, de aki egy kicsit szemfülesebb, észreveheti, hogy már nem is kedvelik egymás bejegyzéseit kislánya édesapjával”

– nyilatkozta az ismerős.

A tervek szerint Radics Gigi és a gyermeke édesapja továbbra is közösen nevelik a lányukat. 

Közben Radics Gigi az Instagramon bejelentette a szakítását:

„Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam”

– írta a bejegyzésében.

(Kiemelt kép: Radics Gigi Instagramja)