Détár Enikő megrázó vallomása: Tragédia történt a családban

Détár Enikő egy igazán örömteli napon ment be a Mokka stúdiójába, de a szomorú dolgok is szóba kerültek.

2024. február 26., 14:04

Szerző:

Détár Enikő ma ünnepli a 60. születésnapját, és a színésznőt ebből az alkalomból virágcsokorral köszöntötték a TV2 élő adásában a Mokkában.

Détár Enikő rengeteg tragédián ment keresztül

A színésznő a kerek évfordulóról a következőket mondja:

„most azt kéne mondanom, hogy jaj, nem érdekes, ez csak egy szám, de azért bevallom, az ötvenedik még nem, de a hatvanadik, az... van munkám, édes felnőtt gyerekeim, van párom.... De azért az elmúlt években nagyon sok barátot-kollégát már elveszítettünk, elveszítettem. És ilyenkor elindul az a fajta visszaszámlálás... óhatatlanul, ha ilyenek történnek a környezetedben, akkor az bevésődik. De egyébként szeretek élni, szeretnék még élni, szeretném, hogy megtaláljanak jó feladatok, szeretnék még fejlődni mindenben.”

Détár Enikő nem megy bele a részletekbe, de azt mondja, nem tudja kivenni magát annak a hatása alól, hogy mennyi tragédia történt a családjában az utóbbi időben:

„azért az elmúlt 1-2 hónapban is történt a családban is tragédia. Van, aki fiatalabban... Nyilván a tágabb családban meg baráti körben. Ez óhatatlanul is eszedbe jut. Ha vicceskedni akarunk: hogy ez már nem a B oldal, hanem a C oldal, de azért remélhetőleg azon is lesznek még jó számok!”

Détár Enikő többek között arról is beszél még, hogy olyan szülinapi bulit szeretne, amit egy sátorban tarthat meg otthon a kertben és azt szeretné, hogy legyen diszkó. Erre nyáron fognak sort keríteni, hiszen idén a párjának is kerek születésnapja lesz, ő az ötvenet tölti majd be.

Szulák Andrea is 60

Érdekes a fentieket összehasonlítani Szulák Andreával, aki néhány hete ünnepelte a hatvanadik születésnapját. Détár Enikő azt mondja, hogy ő nem tudja most azt mondani, hogy a hatvan csak egy szám, de Szulák Andrea pont ezt mondta.

„60…. Csak egy szám… tele van a lelkem hálával és köszönettel. Megünnepeltük”

– írja Szulák Andrea az alábbi képhez, amin Szulák Andrea bikiniben élvezi az Indiai-óceánban található szigetek valamelyikén a napsütést. A poszthoz hozzáfűzött címkékből az derül még ki, hogy családtagokkal és barátokkal utazott el Zanzibárra, ami egy Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál.

És még egy kis nosztalgia

A születésnap alkalmából nosztalgiázzunk egy jó régi fotóval! Détár Enikő a nyáron a '80-as évek legvégéről osztott meg egy felvételt, ami egy horvátországi nyaralásukon készült. A színésznő öt évvel azelőtt, húsz évesen házasodott össze Rékasi Károllyal.

Az alábbi fotóhoz a színésznő a következőket írja:

„még 25 éves voltam... A fotón Eszter lányom (Gigi) fél éves. Az Adrián nyaraltunk. Nagyon bátor és fiatal szülők voltunk. Kisbabával Indultunk útra egy Skodával... Rég volt, szép emlékek, ez a fotó mindent felidézett.”

Íme a szóban forgó kép.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.