Szulák Andrea bikiniben ünnepelte a 60. születésnapját – nem fogja kitalálni, hol!

Szulák Andrea emlékezetessé tette a kerek évfordulót.

2024. február 19., 10:46

Szerző:

Szulák Andrea február 8-án lett kerek hatvan éves, de csak a hétvégén mutatta meg az Instagramon, hol ünnepelt: Zanzibáron.

„60…. Csak egy szám… tele van a lelkem hálával és köszönettel. Megünnepeltük”

– írja Szulák Andrea az alábbi képhez, amin Szulák Andrea bikiniben élvezi az Indiai-óceánban található szigetek valamelyikén a napsütést. A poszthoz hozzáfűzött címkékből az derül még ki, hogy családtagokkal és barátokkal utazott el Zanzibárra, ami egy Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál.

Szulák Andrea legutóbb másfél éve adott hírt az egészségi állapotáról, akkor valami probléma adódott, de ahogy azt az énekesnő-műsorvezető előre jelezte, minden bizonnyal hamar túl is lett rajta. Hogy milyen egészségügyi probléma merült fel, azt nem nevezte meg pontosan.

„Az elmúlt napokban akaratom ellenére meg kellett állnom. Az élet most jól behúzta a kéziféket. Mindenkinek köszönöm, aki aggódva keresett és segítő kezet nyújtott. Nem vidám napok, de jövő héten már újra a színpadon találkozunk”

– írta Szulák Andrea az alábbi posztban 2022 vége felé. A posztban több címkét is elhelyezett, ezek közül a hashtagek közül három ad még némi bepillantást az állapotába: #épptestbenépplélek [sic], #váratlanesemény és #meggyógyulok.

A 2022-es évre a 60 éves médiaszemélyiség minden bizonnyal pozitív esztendőként tekint vissza, hiszen ekkor volt az is, hogy állami kitüntetésben részesült. A Máté Péter-díj a könnyűzene és dzsessz területén szerzett kiemelkedő előadóművészi tevékenységért adományozható állami kitüntetés, amit 2022-ben Szulák Andrea is megkapott. A kitüntetést először 2018. március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adták át, a díjazottak között volt eddig Rúzsa Magdi, Caramel és az Ismerős Arcok.

Szulák Andrea az alábbi posztot osztotta meg arról, ahogy átveszi a díjat. Az átadón egy népies, kalocsai mintákkal díszített ruhát viselt, ami egy jó ideje népszerű trendbe illeszkedik.

„Kimondhatatlanul büszke és boldog vagyok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha állami kitüntetésben fogok részesülni! Köszönöm a megtiszteltetést!”

– írta Szulák Andrea, külön posztban megköszönve a gratulációkat is.

„Hála és szeretet tölti el a szívem!”

– tette hozzá valamivel később.

A díj további 2022-es kitüntetettjei voltak Gábor Péter szövegíró, zeneszerző, basszusgitáros, a Bergendy Együttes tagja, Keresztes Ildikó előadóművész, valamint Varga Miklós előadóművész. 2023-ban ugyanezt a díjat Borlai Gergő zenész, zeneszerző, producer, Malek Andrea énekes, színművész, valamint Szikora Róbert kapták meg.

(Kiemelt kép: Szulák Andrea Instagramja)