Pintér Tibor megint Brad Pitthez hasonlította magát: Ilyen szinten nem vagyok hiú

Pintér Tibor arról beszélt élő adásban, hogy ő hiú, de ahhoz képest nem is olyan hiú, mert Brad Pittel szemben még arckrémet sem használ.

2024. február 1., 12:38

Szerző:

Pintér Tibor január 21-én betöltötte az ötvenet és születésnapja alkalmából az RTL-en a Fókuszban és a TV2-n a Mokkában is szerepelt, most, hogy hazatértek thaiföldi nyaralásáról ahova a párjával, Ilyés Jenniferrel mentek ki ünnepelni.

Az alábbi interjúban a Sztárbox versenyzője arról beszél, milyen jól tudnak együtt dolgozni a Nemzeti Lovas Színházban a szerelmével, valamint azt is elárulja, hogy egy Tenya 50 című előadást mutatnak majd be februárban, ami önéletrajzi ihletésű: a főszereplő, Pintér Tibor egy bokszmeccsen olyan ütést kap, hogy egy időre eszméletét veszti. Eközben a túlvilágra átjut, és mire visszatér a való életbe, rájön, hogy őneki mindenképpen lovas színésznek kell lennie.

Pintér Tibor 50. születésnapja egyébként a tavaly felszentelt Nemzeti Lovas Színház megalapításának 10. évfordulójával esik egybe.

Csütörtökön reggel pedig a Mokka élő adásában köszöntötték fel Pintér Tibort, aki ezek után többek között az idő múlásáról, illetve a hiúságról beszélt. Elismeri, hogy van benne hiúság, de hozzáteszi, hogy csak azért, mert a szakmája ezt megköveteli. A következőképpen fogalmaz, önmagát már megint Brad Pitthez hasonlítva:

„nekünk hiúnak is kell lennünk. És egyébként csak ezért érdekel [a külsőm]. Ha civil munkát folytatnék, mondjuk lótenyésztő lennék, ahogy eredetileg ezt kitaláltam, akkor nyilván ötödennyire foglalkoznék a külsőmmel. Jelzem, hogy így is azt hiszik rólam, hogy kenegetem magamra a pacsmagokat, mint Brad Pitt, aki állítólag hét krémet ken magára, de nekem nincs arckrémem, nekem nincs fodrászom, évente kétszer elmegyek fodrászhoz, hogy rendbe tegye a hosszú [hajam], mindig növesztem egyébként – ilyen szinten nem vagyok hiú. Nekem nincsenek márkás ingeim, nem márkás cipőket veszegetek a boltban.”

Emlékezetes, hogy már néhány évvel ezelőtt is nagy visszhangja lett egyszer, amikor Pintér Tibor Brad Pitthez hasonlította önmagát. A Bors azon kérdésére, hogy érzi-e magában a kapuzárási pánikot, a következőt válaszolta még 2018-ban: „nézzük meg Brad Pittet! Nők milliói bomlanak utána, pedig nem húszéves. Hogy mi a titka? Sármos, sikeres, a nők bálványa. Nekem miért lenne okom a kapuzárási pánikra?” Brad Pitt egyébként pont 10 évvel idősebb Pintér Tibornál, az amerikai sztár decemberben töltötte be a hatvanat.

De kanyarodjunk vissza a mai interjúhoz, amiből kiderül, hogy Pintér Tibor nem csak saját magától követeli meg, hogy jól nézzen ki, hanem a Lovas Színház többi tagja számára is kritérium, hogy jó legyen a kondijuk, izmosak-vállasak legyenek.

„Igen, keménykezű vagyok. Volt rá példa, vannak ilyen videók, amikor elvittem őket edzeni.”

– mondja Pintér Tibor, a színház igazgatója, hozzátéve persze, hogy azért a nála dolgozó színészek maguktól is adnak a külsejükre, plusz rendszeresen lovagolnak is, így igazából nem nagyon szokott probléma lenni ezen a téren. Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)