Szikora Róbert bevallotta: ezt az egy dolgot rontotta el az életben

Szikora Róbert közelgő 70. születésnapja alkalmából tekintett vissza eddigi életére és nagy vallomást tett.

2023. december 6., 06:49

Szerző:

Bár a Gáspár család kapta a nagy címlapfotót, azért Szikora Róbert is szerepel a hot! magazin ma megjelent számában. Az interjú apropója, hogy az énekes december 16-án, azaz jövő szombaton tölti be kerek 70. életévét.

Szikora Róbert többek között azt említi a cikkben, hogy két születésnapot is ünnepel decemberben. Az egyik ugye a rendes születésnapja, és a második akár Jézus születésnapja is lehetne, de az R-GO legendája ezúttal nem erre gondolt:

„én két születésnapot ünneplek: amikor megszülettem és amikor megkereszteltek az örök életre. Ezért van két esemény: de­cem­ber 16-án, amikor világra jöttem, és négy nappal később, amikor megkereszteltek. A feleségemmel privát ünneplés lesz; oda senkit nem hívunk meg, kettesben leszünk. A nagyközönséggel december 16-án találkozunk, és hatalmas bulit csapunk Debrecenben, a Főnix Arénában.”

Szikora Róbert azt mondja, nincs bakancslistája, ennyi idősen már leginkább csak nyugalomra vágyik. Az X-Faktor egykori zsűritagja említi, hogy mi az egyetlen dolog, amit annak idején elrontott:

„én azt vallom, hogy gyönyörű az élet, és ha újrakezdhetném, semmit sem tennék másképpen. Egy kivétellel: soha nem lennék haragos a zenésztársaimmal. Annak idején szinte mind­annyi­unk­ra jellemző volt ez a viselkedés. A Jóisten pedig minden bűnömet megbocsátotta, mert nekem gyerekkorom óta kapcsolatom van vele. Hiszen Isten jelenléte olyan számomra, mint a levegő.”

Emlékezetes, hogy annak idején viszály alakult ki Szikora Róbert és Fenyő Miklós, illetve a Hungária valamennyi többi tagja között – minden bizonnyal erre utal a fenti nyilatkozat.

„Én nem Fenyő Miklós miatt jöttem el, hanem az egész Hungária együttes zárt ki engem, és tette lehetetlenné a helyzetemet. Nem mondom, hogy Miki volt a felelős, hiszen ez egy hattagú zenekar volt, amiben többiek ugyanúgy gondolkodtak, mint Miki”

– nyilatkozta erről a nyáron Szikora Róbert a közelgő Hungária-koncert kapcsán.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)