Szikora Róbert a házasságáról beszélt: Egy keresztény frigyben hárman vannak benne

Szikora Róbert a feleségéről, a házasságáról és erről a bizonyos harmadikról nyilatkozott.

2023. szeptember 20., 12:16

Szerző:

Szikora Róbert is szerepel a Hot! magazin ma megjelent számában, a címlap jobb oldalán, Tóth Andi alatt látható ő. A Hungária és az R-Go sztárja elsősorban a házasságáról beszél az interjúban, de szóba kerül közelgő születésnapja is: decemberben tölti majd be a 70-et.

Szikora Róbert 1975 óta, azaz 48 éve él házasságban Nagy Zsuzsannával. Az énekes így beszél a feleségéről, illetve a házasságáról:

„a feleségem a fő múzsám mindenben, nem csak a társam, barátom és üzletfelem. A hosszú házasságnak nincsenek nagy titkai: a kegyelem mellett az, hogy engem szeret, a kiválasztottja vagyok. Elfogadom mindenestül a páromat. Egy tökéletes házasságban összeér a föld az éggel, úgy fogalmazhatunk, hogy egy keresztény frigyben hárman vannak benne, mert a Mindenható állandó jelenléte is érződik.”

Közeledik a Hungária újraegyesülő nagykoncertje, és Szikora Róbert egyelőre nem tervez megállást (miközben Dolly már bejelentette a visszavonulását). Még egy idézet az interjúból:

„majd megkapom a jelet fentről, ha eljött az ideje a visszahúzódásnak, de addig csinálom ezerrel. A közönséggel egyelőre nem tehetem meg, hogy visszavonuljak, ha telt házak vannak a koncerteken és érzem az emberek szeretetét. Nem akarok kisebb energiaszinttel sem dolgozni, ennek kárát látom akkor, amikor éppen hőségben kell felszántanom a színpadot. Főként a Jóistenből táplálkozom, de a genetikának is sokat köszönhetek: apám cserkész volt, sokat túrázott, nagy mínuszokban is rövidnadrágban járt, edzett ember lévén. Bár mindig is kölyökképem volt, emellett tenni is kell az egészségért, szerintem lusta zseni nem létezik. Hetente kétszer biztosan lejárok teniszezni a barátaimmal. Két évvel ezelőttig a korosztályomban Budapest I. osztályban játszottam. Persze, beláttam, hogy idővel az amatőr versenysportot is be kell fejezni, s legjobb még sikeresen.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)