Szikora Róbert hozzászólt Johnny Deppék elmaradt koncertjéhez: Profi zenészeknél ilyen nincs

Elmaradt Johnny Depp együttesének budapesti koncertje, most Szikora Róbert beszélt a dolog hátteréről.

2023. július 20., 09:02

Szerző:

Szikora Róbert is véleményezte a hét legnagyobb budapesti botrányát: elmaradt a Hollywood Vampires együttes koncertje, állítólag Johnny Depp rosszulléte miatt. Hivatalosan nem közölték, miért mondta le az együttes a koncertet, de az előadásnak már majdnem kezdődnie kellett volna, amikor a helyszínen megjelent rajongókat indokolás nélkül hazaküldték. Az együttes tagjai Johnny Deppen kívül Alice Cooper, az ő korábbi együttestársa Tommy Henriksen, valamint Joe Perry az Aerosmithből. Alább látható a bejelentésük az elmaradó koncertről.

Szikora Róbert a korábbi nyilatkozatai alapján nem tűnt különösebb Hollywood Vampires-rajongónak, de most megszólalt az eset kapcsán. A Blikknek adott nyilatkozatában azonban ugyanolyan aggódó hangnemet üt meg, mint a rajongók többsége. Többek között a következőket mondta a lapnak:

„még életemben nem mondtam le koncertet, profi zenészeknél ilyen nincs, márpedig ők profi zenészek, hiába mondtam el róluk korábban a véleményemet. Tehát csakis egy olyan körülmény okozhatta a kialakult helyzetet, ami valóban nagyon komoly, az akaratuknál nagyobb erő miatt kellett így határozniuk. Korábban nem túl pozitívan nyilatkoztam erről a fiatalemberről, most viszont csak azt tudom mondani, sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe került, hiszen profiként biztosan nem tett volna ilyet, ha nincs rá nyomós oka. Jobbulást kívánok neki.”

Meghökkentő lehet a fiatalember szó használata, hiszen Szikora Róbert mindössze 9 évvel idősebb Johnny Deppnél. Az R-Go frontembere 69 éves, amíg a botrányos magánéletű színész most júniusban töltötte be a hatvanat.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)