Szikora Róbert sokat támadott énekesnő mellett állt ki: Meghurcolták őt – összedőlt a vár

Szikora Róbert elég erősen érintett az ügyben.

2023. július 17., 08:31

Szerző:

Szikora Róbert korábban is állást foglalt már Dolly ügyében, és most újra nyilatkozott az állatkínzásos botrányról a Star mazain című kiadványnak. Dolly menedzserénél ugyanis horrorfilmbe illő állapotok között tartottak kutyákat, és a menedzser azt mondja, a Hungária és a Dolly Roll énekesnője tudtával folyt mindez, miközben maga az énekesnő azt mondja, fogalma sem volt arról, milyen rémes állapotok uralkodnak ezen az ebtelepen.

Szikora Róbert most többek között a következőket mondja megvádolt kolléganőjével kapcsolatban.

„Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is. Nagyon meghurcolták őt a napilapok. Hiába volt egész életében jópofa, szép és jó – egy pillanat alatt összedőlt ezt a vár”

– idézi az R-Go frontemberének szavait a Bors című lap.

Szikora Róbert egyébként személyesen is érdekelt abban, hogy a közönség ne forduljon szembe Dollyval, hiszen közeleg közös koncertjük időpontja:

„Dolly, köszöni szépen, megpróbálja bebizonyítani az igazságát – ez most az ő dolga. Nekünk nemegyszer elmondta, hogy ő teljesen ártatlan az egészben, az a nő becsapta. A Hungáriának pedig van egy szerződése, amely szerint 2024. június 1-jén koncertet adunk a Népstadionban. Ezt ügyvéd előtt mindannyian aláírtuk, nem lehet lemondani. Bízom benne, hogy Dolly ügye gyorsan el fog csitulni. Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)