Szikora Róbert Fenyő Miklóssal kialakult viszályukról vallott

Szikora Róbert arra emlékezett vissza, amikor Fenyő Miklóssal összekülönböztek, és ezért távoznia kellett a Hungáriából.

2023. június 5., 08:16

Szerző:

31 év után újra összeáll a régi Hungária együttes, és ebből az alkalomból Szikora Róbert mesélt a Blikknek arról, hogy hogyan látja most a rendkívül sikeres retrózenekar feloszlásának korszakát.

„Én nem Fenyő Miklós miatt jöttem el, hanem az egész Hungária együttes zárt ki engem, és tette lehetetlenné a helyzetemet. Nem mondom, hogy Miki volt a felelős, hiszen ez egy hattagú zenekar volt, amiben többiek ugyanúgy gondolkodtak, mint Miki”

– többek között ezt meséli most Szikora Róbert arról, hogy mi történt 1982-ben.

Három év telt el ezek után úgy, hogy nem voltak jóban, de aztán egy találkozásnak köszönhetően újra kibékültek Fenyő Miklóssal. Erről így beszél most:

„1985-ben találkoztunk az Országos Rendező Irodában, és nem tudtunk úgy elmenni egymás mellett, hogy ne öleljük meg egymást.”

Azért még ne kezdje el számolni, hogy hányat kell aludni a Hungária-koncertig, mert majdnem egy év hátravan még a nagy eseményig. Most vagy soha lesz a címe a koncertig, és 2024. június 1-én, szombaton tartják majd a Puskás Arénában. A jegyek már kaphatóak, az árak 9900 Ft és 50 000 Ft között mozognak. 2024-re egyébként Dolly szintén nagykoncertet tervez, úgyhogy egész sűrű lesz a kínálat.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)