Kárász Róbert újra szerelmes: ezzel a 14 évvel fiatalabb rendezőnővel találták meg a boldogságot

Kárász Róbert már a szerelmének nevezi Baska Barbarát a közösségi médiában.

2024. október 9., 10:50

Szerző:

Kárász Róbert több csatornánál is dolgozott már: feltűnt annak idején az RTL Klub riportereként, aztán 2016-ig a TV2-n a Mokka egyik műsorvezetője volt, 2017-től pedig az ATV-nél vezette a reggeli műsort, 2023. január 1. óta azonban a Duna TV új tartalmakért felelős igazgatójaként dolgozik. Nagy örömhírt jelentett be a közösségi médiában, aminek azonban a munkához nincs köze, a magánéletéről van szó: újra szerelmes!

Kárász Róbert új szerelme: Baska Barbara

Kárász Róbert és Baska Barbara a közösségi médiában is felvállalták már a kapcsolatukat. Az egyik közös, New Yorkban készült fotóhoz például azt a feliratot fűzték, hogy:

„A szerelem hullámhosszán”.

Ez utalás Tom Hanks híres, 1993-as filmjére, A szerelem hullámhosszánra, amelynek híres jelenete a New York-i Empire State Building tetején játszódik.

Az alábbi posztban pedig így ír Kárász Róbert szerelme rendezői sikeréről a Baska Barbara által kapott díj kapcsán:

„Az élet egyik nagy adománya, amikor valamire és valakire büszke lehetsz! Ez az öröm adatott meg nekem, hiszen szerelmem, Baska Barbara díjnyertes dokumentumfilmjét mutatták be New Yorkban, a Museum of the Moving Image mozitermében.

A Baska magyarul beszél egy fájdalmakkal teli, ugyanakkor érzelmes és szépen elmesélt családi történet, amelyben a történelem drámája és annak művészi kiteljesedése kelt életre Baska József festőművész életében. Nagyon jó érzés volt ennek a csodának a részese lenni!

Én magam is köszönöm a New York-i Liszt Intézet vezetőjének, Dr Palotai Csengének, hogy fogadta a filmet New Yorkba, Csáky Attila producernek, aki az első pillanatban is hitt a filmben, és az összes támogatónak, akik lehetővé tették a bemutatót.”

A dokumentumfilm Baska Barbara rendezőnő édesapjáról, Baska József festő- és szobrászművészről szól. Alább találja a premierről készült képeket.

Amit Baska Barbaráról tudni lehet

Baska Barbara operatőr-rendező és Kárász Róbert a Blikk friss cikke szerint néhány hónapja vannak együtt, a korkülönbség kettejük között 14 év. Baska Barbara két kisfiú édesanyja, a nagyobbik hét, a fiatalabbik még csak kettő éves. Maga Kárász Róbert nem kívánt többet hozzáfűzni ahhoz, ami az Instagramról kiderül, de egy informátor további részleteket is elárult a lapnak. A fülesből egy rövid idézet:

„Június elején kezdődött a kapcsolatuk, és az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy nagyon egymásra találtak, minden szabadidejüket együtt töltötték.”

(Kiemelt kép: Kárász Róbert Instagramja)