Pottyondy Edina ezúttal Kárász Róbertet cikizi ki nagyon durván

Pottyondy Edina durván parodizálja, hogyan reagált Kárász Róbert a korrupcióvádakra és a pervesztésre.

2023. március 7., 09:46

Szerző:

Mint (szinte) minden kedden, ma is új videóval jelentkezett Pottyondy Edina. A youtuber humoristanő ezúttal többek között Orbán Viktorról és Vlagyimir Putyinról, valamint Novák Katalinról és férjéről beszél, Tóth Gabit most csak futólag említi. Egy másik médiaszemélyiségnek azonban külön fejezetet szentel a mai videóban: ezúttal Kárász Róbertet érte a megtiszteltetés.

Kárász Róbert idén január 1. óta a Duna Médiaszolgáltató tartalomfejlesztésért felelős igazgatója (kreatív igazgatója), de az 53 éves riporter-műsorvezető korábban dolgozott az RTL Klubnál, a TV2-nél és az ATV-nél is. Pottyondy Edina a következőket mondja róla:

„Kárász Róbertnél alvászavar és szorongás alakult ki, amiért egy cikkben leírták, hogy hogyan jutnak közpénzek az alapítványához. Mondtam, hogy nem ér röhögni! Az ATV korábbi műsorvezetője, aki jelenleg az MTVA kreatív igazgatója, pert indított a 24.hu ellen, miután a portál megírta, hogy hogyan érkeznek közpénzek a Magyar Nemzeti Banktól az alapítványán keresztül a saját cégébe. Hát tessék! Megint egy középkorú férfi, aki hülye jógázás vagy asztaloskodás helyett valami igazán nagyszerűbe fogott, és máris rászálltak a rohadékok! A médiaszemélyiség azt kérte, hogy a bíróság ítéljen meg neki 2 millió forintnyi sérelemdíjat, mert annyira megviselték a megnyilvánulások, hogy szorongásos tünetei lettek, valamint alvászavar alakult ki nála. Szegény kis szünyő Ruccsi cica, hát nem tud nyugodtan szuszikálni a kemence padkáján!”

Pottyondy Edina hozzáteszi, hogy a sztori vége az lett, hogy a bíróság a keresetet elutasította, mivel a cikk nem állított valótlanságot. Majd így folytatja a maga szarkasztikus stílusában:

„szegény Kárász Róbert! Ide vezet, ha a nyugati emlőn tartott felelőtlen újságírók szállnak rá a felelősség súlya alatt roskadozó állami vezetőinkre! Fogalmunk sincs, hogy mit élhetnek át ezek a szerencsétlenek, miközben nap mint nap azon munkálkodnak, hogy nekünk jó legyen! Kárász Róbertnek innen küldöm együttérzésemet, egyúttal jelzem, hogy ha ismét vissza szeretné nyerni az erejét és az önbecsülését, az öthetes katonai jógatanfolyam a megoldás.”

Alább lehet a teljes videót meghallgatni – természetesen az is kiderül belőle, hogy mi ez az öthetes katonai jógatanfolyamnak gúnyolt kiképzés.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.