Pottyondy Edina új videójában durván kigúnyolja Puskás-Dallos Petit

Pottyondy Edina új videót publikált, ami alapvetően nem a celebekről szól, de azért belecsúszik egy odaszúrás Puskás-Dallos Petinek.

2023. január 31., 08:54

Szerző:

Pottyondy Edina új videójának fő témája a névadás és a névválasztás, de egy helyen Puskás-Dallos Peti is szóba kerül benne. A humoristanő az alább megtekinthető felvételen először a bizarr keresztneveket karikírozza ki, amit szülők a gyerekeiknek adnak, vagy legalábbis adni szeretnének.

De Pottyondy Edina azokkal a nőkkel sem szimpatizál, akik a régi hagyományt követve felveszik férjük nevét a -né toldattal. A következőképpen fogalmaz:

„ők azok az asszonyok, akik megálljt parancsolnak a nemzetellenes, liberális LMBTQ-tempónak és továbbra is büszkén veszik fel gazdáik nevét. Ők a -nék. Van a -néségnek egy libsi verziója, amikor a férfi veszi fel a feleség nevét. Mondjuk én nem szaroztam volna a puskásdallospetiséggel: egyszerűen csak Dallos Boginé Peti.”

Itt a teljes videó, amiben Kulcsár Edina és Csuti is megkapják a magukét azért, hogy kisfiuknak a Medox nevet választották Brad Pitt és Angelina Jolie választását imitálva. Pottyondy Edina Sebestyén Balázst is említi, aki nemrég szintén a hülyenevű gyerekeken élcelődött egy rádióműsorban – miközben az ő fiát Benettnek hívják.

Emlékezetes, hogy tavaly Bakács Tibor volt az, aki egy, a Megasztárról szóló interjúban egy fél mondattal beszólt Puskás-Dallos Petinek, és a megjegyzéséből intergalaktikus sztárviszály lett: Majka megfenyegette Puzsér Róbertet.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)