Sebestyén Balázsék kisfiút aláztak meg élő adásban, édesanyja szexuális életére utalva

Sebestyén Balázs meg is jegyezte, hogy viccesnek szánt, de megalázó kérdéseikkel „abuzálták” a kisfiút.

2022. október 19., 11:56

Szerző:

Megdöbbentő jelenet ment le a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban élő adásban kedd este az RTL Klubon, amit Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezet. A Kolumbiában forgatott reality műsorvezetői egy helyi kisfiút állítottak a kamera elé, aki természetesen nem tudott magyarul. Ő Pedrito, a levélkihordó kisfiú, aki nyilván megkapta előre, hogy minden kérdésre „sí, señor”, azaz  „igen, uram” választ adjon.

Pedritót Vadon Jani bombázta kérdésekkel, és a kissrác tényleg igennel is válaszolt mindenre, tekintettel arra, hogy nem értette, mi a kérdés. A következő kérdést tette fel neki az RTL Klub műsorvezetője:

„anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?”

Vadon Jani a kisfiú testsúlyára utaló kérdést is helyénvalónak ítélt meg:

„tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”

A mit sem sejtő kisfiú ezekre és más hasonló kérdésekre mind igennel válaszolt, majd a dolog lezárásaként Magyarország második legértékesebb celebje a következőket jegyezte meg:

„szegény, abuzáltuk”.

A beszélgetés teljes átiratát a Blikk című lap cikke adta közre, miközben a Celeb vagyok, ments ki innen! hivatalos Instagramján sztoriformátumban a következő szavazás zajlik.

 

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen)