Nyári Dia parázs vitába keveredett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

Nyári Dia azért haragudott meg, mert Schumacher Vanda megszegte a szabályokat.

2022. október 19., 07:48

Szerző:

Nyári Dia az elsők között figyelmeztette Schumacher Vandát a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásában. Az RTL Klub hétfőn indult túlélőrealityjében Schumacher Vanda ugyanis úgy döntött, hogy felmegy fésülködni a haciendába, mert ott van tükör. Nyári Dia figyelmeztette őt, hogy a haciendát tilos használniuk, de a Schumacher Vanda szerint az nem használás, ha csak odamegy, úgyhogy VV Mercivel ketten be is mentek.

Felmerült, hogy a tükör helyett a kanálban vagy máshol is megnézhetné magát anélkül, hogy a tiltott épületbe bemenne, de erről Schumacher Vanda fontos okból hallani sem akar:

„amúgy meg a törött tükörbe nézz bele, a franc, hogy babonát kapjak!”

A vita persze nem abból lett, hogy a mikrocsippel ellátott műsorvezetőnő azt sem tudja, hogyan működnek a babonák, hanem abból, hogy a többi játékos attól tart, hogy a szabályszegésért nem csak a szabályszegőket fogják megbüntetni, hanem mindannyiukat.

„Csak kérdezem, hogy szerintetek megéri a kockázatot, hogy fölmész oda?”

– kérdezi Nyári Dia, de persze nem csak kérdezi, hanem inkább feddő-felháborodott hangnemben mondja. Ő is éppen fésülködik, és neki sikerül a műveletet tükör nélkül, a haciendán kívül elvégezni.

VV Merci eddig a pontig bírja a feszültséget, többszörösen kisípolt kirohanása élőben valószínűleg kb. így hangozhatott:

„Ne robbanjatok már, minden, mert most már én fogok robbanni! Kurvára elegem van már tegnap óta bazmeg!”

Íme a teljes jelenet.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!)