Íme, Nyári Dia mennyi edzés után jutott el odáig, hogy már maratonra készül

Elképesztően jó formában van, mégis megkérdezték, terhes-e. Nagyon vicceset válaszolt.

2021. október 8., 12:51

Szerző:

Nyári Dia volt ma reggel a Reggeli című RTL-es műsor egyik vendége. A Barátok közt révén országosan ismertté vált színésznő több, mint három évvel ezelőtt szült, és az azóta eltelt időben több, mint húsz kilót adott le. Mint kiderült, inzulinrezisztenica miatt volt különösen nehéz számára a fogyás.

Nos, az alább megtekinthető interjúból kiderül, hogy Nyári Dia gyerekkorában utált futni, de két évvel ezelőtt elkezdte, és azóta egyre komolyabban edz. Most már ott tart, hogy vasárnap fogja lefutni élete első maratonját, az elmúlt időszakban volt, hogy heti 70 km-t teljesített. A most hétvégi futása egyben egy jótékonysági akció is, a Bátor Tábor javára gyűjt pénzt.

Nyári Dia egyébként természetesen már korábban is említette, hogy maratont fog tudni, például akkor, amikor az egyik kommentelő az alábbi kép alapján azt kérdezte tőle, hogy „fiú vagy lány lesz?

Nyári Dia sírva nevető szmájlival kísért válasza a kellemetlenkedő kommentelőnek:

„nem vagyok terhes, de köszi, építő kritika. Maratonon tali?!”

A futás jótékony hatásairól egyébként a héten Szabó Zsófi is posztolt az Instagramon egy roppant szexi kép kíséretében, kattintson ide a cikkért, amelyben erről adtunk hírt!

(Kiemelt kép: Nyári Dia Instagramja)