Szabó Zsófi elővette a legszexibb fotósorozatát

Azt mondja, itt döntötte el, hogy bátran fogja élni az életét.

2021. október 7., 12:56

Szerző:

Szabó Zsófi életében rengeteg változást hozott az elmúlt másfél év. A most 33 éves színész-műsorvezetőnő elkezdett futni, majd bejelentette, hogy válik, sőt, bár hivatalosan ezt még nem erősítette meg egyik fél sem, úgy tűnik, kapcsolatban van Shane Tusup edzővel, Hosszú Katinka volt férjével. Erről a kapcsolatról bővebben tegnapi cikkünkben írtunk, kattintson érte ide!

Szabó Zsófi most az Instagramon élete egyik legbevállalósabb fotósorozatából vett ma elő egy képet, a szexi képen egy rózsaszín, merész fazonú tornadresszben fekszik a földön.

„Másfél évvel ezelőtt felvettem a futócipőt, ami az egyik legjobb döntésem volt. Megváltoztatta az életem! Kb. egy éve volt az a fotózásom, ami meglepő lehetett, de a mai napig sokat jelent nekem. Itt döntöttem el, hogy bátran fogom élni az életem!”

– írja Szabó Zsófi a csütörtök délelőtt publikált fotóhoz. A műsorvezetőnő nem járul hozzá, hogy egyébként nyilvános posztjai máshol is megjelenjenek az interneten, így a szóban forgó képet ide kattintva lehet megnézni az Instagramon! A sorozat egy másik fotóját azonban publikálta annak idején a fotós, Bognár Bogi, íme.

(Kiemelt kép: dfp.hu)