Újabb titok derült ki Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról

Ígéretes kezdet.

2021. október 6., 12:37

Szerző:

Szabó Zsófi látványos átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben, rengeteget fogyott és rendszeres, kemény sportolásba kezdett, de belsőleg is megváltozott. A műsorvezetőnő most vidámabb és magabiztosabb, mint valaha!

Sokan úgy gondolják, hogy mindez új párjának, az amerikai úszóedzőnek, Shane Tusupnak köszönhető. A két híresség nemrégiben bukott le, amikor a Blikk fotósainak sikerült lencsevégre kapnia kora reggel az edzőt, aki egy hatalmas sporttáskával sietve távozott a műsorvezető otthonából. Úgy tűnik, a friss kapcsolat és a rengeteg bók, amit új párjától kap, nagyon jó hatással van Szabó Zsófira, legalábbis erről árulkodnak ismerősei. 

„Zsófi végre visszanyerte az önbecsülését, amiben nagy szerepe volt Shane-nek, aki bókokkal halmozza el. Egy kudarccal végződött házasságban nem igazán érezhette nőnek magát, önbizalmát vesztett édesanya lett, aki csak arra koncentrált, hogy kisfia rengeteg szeretetet kapjon”

– árulta el a Blikknek egy a műsorvezetőt jól ismerő kolléga. 

A válása miatt zárkózott Szabó Zsófi most végre kinyílt, és tele van élettel, és bár jól lehet, hogy a hamarosan induló válópere miatt még nehéz időszak áll előtte, úgy néz ki, hogy az Álarcos Énekes és a Reggeli műsorvezetőjének most a karrierje és a magánélete is sínen van

„Lubickol ebben a szerepben, és szüksége is van az önbizalomra, mert a válás során szembe kell néznie Zsolttal, ami nem lesz számára egyszerű. Ha kimondták a válást, végre maga mögött hagyhatja a sok fájdalmat, amit a kapcsolat okozott”

– nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

(Kiemelt kép: Szabó Zsófi Facebook-oldala, Shane Tusup Instagram-oldala)