Shane Tusup a gyerekvállalásról posztolt, érkeznek a Szabó Zsófit emlegető kommentek

A kommentelők tényként kezelik, hogy az edző és a műsorvezető kapcsolatban vannak.

2021. október 5., 07:46

Szerző:

„Éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni”

– ezekkel a szavakkal írja le az alábbi fotót Shane Tusup hétfőn megjelent posztjában. A 33 éves edző, aki annak idején Hosszú Katinka férjeként vált ismertté, az utóbbi időben feltételezett új párkapcsolata miatt szerepelt a hírekben, így követői közül sokan ebben a kontextusban értelmezték a fenti mondatot.

Egy hete sincs, hogy képek kerültek fel a netre arról, hogy Shane Tusup autója Szabó Zsófi háza előtt parkol egy egész éjszakán át, majd az edző és a műsorvezető másnap reggel külön-külön távozik a helyszínről. Kattintson ide a cikkünkért, ahol erről részletesebben írtunk!

Nos, a hírekkel ezek szerint Shane Tusup követői is tisztában vannak, hiszen több komment is érkezett, amely Szabó Zsófit említi:

„Hajrá, igazad van, csodálatos dolog lehet, és szerintem Zsófinak és neked szép gyermeketek lenne”

– írja valaki, és nem ő az egyetlen.

 „Van egy csodálatos kisfia – gyakorolhatsz”

– mondja egy másik kommentelő angolul, a nőnemű she névmást használva, azaz minden bizonnyal megintcsak Szabó Zsófit említve. A műsorvezetőnő kisfia 2017-ben született meg. Egy harmadik kommentelő pedig a szelfizéssel kapcsolatosan említi Szabó Zsófit ugyanebben a posztban.

Bár a kommentelők tényként emlegetik, Shane Tusup és Szabó Zsófi egyelőre nem erősítették meg, hogy kapcsolatban lennének – igaz, nem is cáfolták azt. Az edző ezekre a kommentekre sem reagált egyelőre.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)