Nyári Dia a fogyása előtti fürdőruhás képet posztolt, rögtön kapott kritikát

Nyári Dia az életmódváltásáról posztolt, és válaszolt is a kötekedőnek.

2022. február 19., 11:13

Szerző:

Nyári Dia jelenleg a Hotel Margaret című sorozatban látható az RTL Klubon, de a színésznő-anyuka az Instagramon is aktív, legfrissebb posztjában a BioTechUSA által szponzorált kampány részeként életmódváltásáról ír. Nyári Diát inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, és ezzel összhangban megváltoztatta étrendjét, illetve rendszeresen futni kezdett, és így rengeteget sikerült fogynia az utóbbi két évben.

„A mai napig szeretek visszatekinteni, hogy honnan indultam és összegezni, hogy mennyi munka is volt ebben a több mint két évben. Vannak, napok mikor a motivációm a béka feneke alatt van, akkor felcsapom a 2019-es mappámat”

– írja Nyári Dia. Hát íme, miket tartalmaz ez a bizonyos mappa.

A fentiekre természetesen túlnyomórészt gratuláló kommentek érkeztek, de Nyári Diát egy kritikus hangvételű hozzászólás késztette arra, hogy bővebben írjon a témáról. „Régebben pont, hogy a teltebb alakoddal »kampányoltál« a »mindenki fogadja el a testet« címszóval… Nekem ez egy picit ellentmondásos” – írja valaki. Íme, mit válaszol erre Nyári Dia:

„én soha nem azért »kampányoltam«, hogy ki hogy nézzen ki. Nagyon szerettem magam úgy, ahogy voltam… akkor, de nem voltam egészséges, mint kiderült, az IR egy nagyon komoly betegség, amiről beszélni kell, ez nem a külsőségről szól… Az is tény, hogy most sokkal jobban érzem magam és jobban is tetszem magamnak… De erre csak akkor jöttem rá, mikor megtettem ezt az utat. Változunk. Szerintem a telt hölgyek gyönyörűek és szexik, de a legfontosabb, hogy egészségesek is legyenek emellett. [...] Nem a külső a fontos… Edzeni sem azért kell, hanem mert jó.”

Inzulinrezisztencia/cukorbetegség

Horváth Gréta vallomása az inzulinrezisztenciájáról: Elmúltak a reggeli rosszullétek

Schmuck Andor cukorbetegségéről vallott: egy kis sérülés is amputációhoz vezethet

Erős Antónia sokat kampányol a cukorbetegséggel kapcsolatban, de legutóbb a tévés munkáról beszélt

(Kiemelt kép: Nyári Dia Instagramja)