Erős Antóniának tilos liftezni a híradó előtt - elárulta, miért

Erre egészen biztosan nem gondolt!

2021. szeptember 7., 11:04

Szerző:

Erős Antónia néhny héttel ezelőtt a Facebook-oldalán árulta el egy posztban, hogy adás előtt már tilos a liftet használniuk.

„RTL Híradó előtt még egy utolsó szöveg átnézés miközben szinte futunk a folyosón. Ilyenkor már TILOS használni a liftet, ami azért is jó, mert a lépcsőzés egészséges”

– írta az ismert híradós, aki a bejegyzésben arról viszont nem beszélt, hogy miért él ez a szabály. Később a Sláger FM-en magyarázta meg a dolgot:

„Tulajdonképpen ez egy teljesen logikus dolog, hogy közvetlenül az adáskezdés előtt már nem szabad liftezni. Ha valami rendkívüli műszaki hiba állna elő, bent ragadhatok a liftben, ami élő adás előtt nem túl szerencsés. Ezért nem ajánlott a lifthasználat adáskezdés előtt”

– idézte a Blikk Rúzs a beszélgetést. 

„Mindössze egy emeletről van szó. Egyébként is azt vallom, hogy lift helyett a lépcsőt részesítsük előnyben. A munkahelyemen is ezt teszem, bár hozzáteszem ezt mindig valamilyen kényelmes, lapos talpú cipőben teszem meg. Tíz centis magassarkúban nem lenne annyira kellemes fel-le lépcsőzni”

– mondta Erős Antónia, aki még néhány extra kulisszatitkot is elmesélt a rádiós beszélgetés során.

„Vannak általános érvényű képernyős szabályok, amelyekre mindig figyelek. Ilyen, hogy adáskezdés előtt mindig megmérem a vércukorszintem. Fontos tudnom, hogy rendben van-e és az is, hogy lássam az előttem álló 45 percben is rendben lesz. Adás előtt már nem eszem semmilyen megterhelő ételt, ahogy szénsavas italt sem fogyasztok. Fontos, hogy csakis olyan dolgokat egyek és igyak a Híradó előtt, amelyek nem befolyásolják a közérzetem, a Híradó alatt sem.”

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)