Meglepetés-esküvő: Árpa Attila titokban elvette 19 évvel fiatalabb exét, Czakó Alexandrát

Árpa Attila és Czakó Alexandra már egy házaspár!

2024. szeptember 5., 15:09

Szerző:

Árpa Attila februárban beszélt arról a Blikknek, hogy újra kapcsolatban van, és áprilisban derült csak ki, hogy az új párja nem is olyan új: az exéről, Czakó Alexandráról van szó. Hát most újabb meglepetés érkezett: a pár titokban összeházasodott!

Árpa Attila és Czakó Alexandra

A színészpár 4 évig volt együtt, és 2022-ben csak akkor derült ki, hogy szakítottak, amikor bejelentették, hogy Árpa Attila lesz a TV2-n A nagy Ő című vetélkedő-reality főszereplője. Nem túl nagy meglepetésre az adásból ebben az évadban sem lett egy életre szóló szerelem, és idénre a volt páros újra egymásra talált. A Blikk írja, hogy nemcsak az eljegyzés volt meg, Árpa Attila és Czakó Alexandra össze is házasodtak!

A lap megkereste Árpa Attilát, aki nem cáfolta a névtelen informátor értesülését: néhány héttel ezelőtt valóban megvolt az esküvőjük. De közben a színész-producer nem is kívánt nyilatkozni a lakodalomról, amiről a Blikk is talán csak azért szerzett tudomást, mert Árpa Attila édesanyja posztolt róla egy automatikusan eltűnő sztorit a Facebookra.

„Alexandra hosszú fehér, uszályos ruhában, a hajában fátyollal elképesztően gyönyörű volt, és Attila is elegáns a sötétkék öltönyében”

– hogy csak egy részletet idézzünk a névtelen informátor beszámolójából.

A fentiekből az tűnik valószínűnek, hogy nem várhatunk képeket egyhamar az Instagramon Árpa Attila és Czakó Alexandra esküvőjéről.

Árpa Attila két műsorban is érkezik az RTL-en

Amint arra a fenti poszt is emlékeztet, Árpa Attila lesz az RTL új napi sorozatának, a Pokoli rokonoknak az egyik főszereplője – méghozzá Dobó Katával. Ezen kívül a Sztárboxban megint fog verekedni idén is, ezúttal Bárdosi Sándorral.

Videó is van!

Árpa Attila Czakó Alexandráról

Emlékezetes A nagy Ő azon jelenete, amiben Árpa Attila a párkapcsolatáról, illetve az akkor az exének számító későbbi feleségéről, Czakó Alexandráról beszél. Az alább megtekinthető videóban a következők hangoznak el:

„Összejöttünk, szétmentünk, mindenkinek lett egy másik párja, aztán megint összejöttünk... Vannak egy kapcsolatban azok a pillanatok, amikért érdemes együtt lenni. A boldog pillanatok, amikor minden stimmel, amikor egy húron pendültök, és vannak az összezörrenések, a csesztetések. De azok mindig lesznek, mindig vannak, nincs is baj ezzel.”

Árpa Attila arról is beszélt a műsorban, hogy ha mérlegre teszi a jó és rossz pillanatokat, akkor addig van boldogság, amíg a jó van túlsúlyban, vagy nagyjából egyensúlyban a nehézségekkel.

„De amikor a mérleg már egyre inkább süllyed összezörrenések, és a boldog pillanatokból egyre kevesebb van, és az összezördülések és a csesztetések és az összeveszések már inkább ura lesznek a kapcsolatnak, és nem pedig csak a hozadéka, hanem már ebből áll, mint főelem, akkor az már nem egy egészséges kapcsolat”

– vonta le a következtetést a TV2 műsorában a médiaszemélyiség. Egyébként amint arról Árpa Attila többször is beszélt korábban, nem szívesen nyilatkozik Czakó Alexandráról, mert a színésznő nem szeretné, hogy Árpa Attila párjaként legyen ismert, hanem arra törekszik, hogy ha ismert lesz, akkor ezt a saját munkájával szerezze meg.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Apatigris)