Weisz Fanni újra kapcsolatban van, egyelőre ennyit lehet tudni a férfiról

Weisz Fanni képeket posztolt egy randiról.

2024. február 16., 09:47

Szerző:

Weisz Fanni azt írja az instagramos bemutatkozásában, hogy a képek és storyk felhasználása tilos, de úgy tűnik, a Bors mégiscsak felhasználta őket – de persze az is lehet, hogy előtte engedélyt kértek. Bár akkor már megkérdezhették volna, hogy kivel valentinozott ilyen romantikusat a népszerű modell-influenszer.

A szerda estéről posztolt, azóta az Instagramról már el is tűnt fotók mindenesetre elég egyértelműen úgy néznek ki, mintha egy pár randiján készültek volna, az az üzenetük, hogy a 31 éves médiaszemélyiség újra szerelmes.

A párja arcát nem mutatta meg, nem is árult el róla semmi közelebbit, így egyelőre csak annyit lehet találgatni az illetőről, hogy valószínűleg nem egy hírességről van szó. Weisz Fanni előző szerelmei országosan ismert férfiak voltak: Hajmásy Péterrel volt hosszabb ideig kapcsolatban, aztán Bókay Gergővel jöttek össze, akivel nagyjából két éve ilyenkor szakítottak.

Weisz Fanni előző párkapcsolatából kiindulva elképzelhető, hogy most sem fogunk sokkal többet megtudni erről a férfiról annál, hogy szereti a szakadt farmereket és a plüssmackókat. A modell ugyanis az előző kapcsolatáról sem osztott meg sok mindent, az előző kapcsolatáról is ezt nyilatkozta a Blikknek:.

„eddig azért nem akartunk beszélni a kapcsolatunkról, mert egymással voltunk elfoglalva, a szerelmünk pedig csak ránk tartozik és kettőnkről szól.”

Hasonlóan próbálta a nyilvánosság elől titokban tartani a szakítást is a pár, nem is közölték azonnal annak idején, amikor szétmentek:

„már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra. A magánéletünket ezután sem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal.”

Weisz Fannit több, mint 220 ezer ember követi az Instagramon, de ő így is próbálja védeni a nyilvánosság elől a magánéletét – szüleivel való viszonyáról mindenesetre a TV2 stábjának vallott 2022-ben.

A fiatal modell és édesanyja családi videókat mutatnak az alábbi videóban, és ezeken feltűnik Weisz Fanni édesapja is. A férfi nem tudta feldolgozni, hogy mindkét gyermeke siket, ezért az alkoholba menekült. A későbbi modell hatéves volt, amikor a szülei elváltak, aki abban az időszakban nem akart találkozni vele. Az édesanya hozzátette, hogy egyszer fiukat, Gábort is bántotta a férfi, ekkor döntött úgy, hogy elválnak. Weisz Fanni tizennégy éves volt, amikor az édesapja elhunyt, aznap nyerte meg első szépségversenyét. Bár az apja nem volt mellette, a nagyszülei mindig mellette álltak. Anya és lánya rengeteg megpróbáltatáson vannak túl, öt évig nem álltak szóba egymással, de azóta kibékültek és támogatják egymást.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)