Weisz Fanni exe nyilatkozott a szakításukról, egyben beszólt Kulcsár Edináéknak

Szakított Weisz Fanni és Bókay Gergő, utóbbi negatív példaként mutat Kulcsár Edináékra.

2022. február 1., 09:54

Szerző:

Weisz Fanniról és Bókay Gergőről tegnap derült ki, hogy már egy ideje véget ért a kapcsolatuk, csak eddig nem beszéltek róla a nyilvánosság előtt. A modell azt mondja, már nem szeretne a magánéletébe ugyanúgy bepillantást engedni, mint korábban, de azért egyet nyilatkozott a szakításról – ennek összefoglalójáért kattintson ide!

Most Bókay Gergő is úgy érezte, muszáj elejét venni a téves pletykák terjedésének egy nyilvános nyilatkozattal. Ő úgy döntött, a Bors című lapot választja ahhoz, hogy pár dolgot tisztába tegyen. Többek között a következőket nyilatkozta a lapnak, negatív példának hozva fel Kulcsár Edináékat:

„mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik... Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt.”

Bókay Gergő fenti nyilatkozata azt sugallja, hogy ő úgy gondolja, Kulcsár Edináék mégiscsak a harmadik fél miatt mentek szét végülis, és egyértelműen elítéli azt, ahogy a pár a szakítást a közösségi médiában kezeli. Az elmúlt 24 órában a szépségkirálynő-énekesnő Csutiról nyilatkozott negatív hangvétellel, G.w.M. pedig a volt párjáról, Nagy Melanie-ről.

Weisz Fanni Instagramja egyébként tartalmaz közös fotót Kulcsár Edinával 2020-ból, másfél évvel ezelőttről.

Szeretet, tisztelet

Szabó András Csuti felindultan nyilatkozott a tévében Kulcsár Edináról: Hiányzott belőle a tisztelet

Tóth Gabi: aki szereti a hazáját, az nem támad engem

Harry herceget letiszteletlenezték, mert keresztbe tesz II. Erzsébet királynő jubileumának

(Kiemelt kép: dfp.hu)