Esküvő: ilyen volt a TV2 két sztárjának 130 fős gigalagzija – videó!

A Sztárban sztár leszek! első évadában jöttek össze, most megvolt az esküvő, és nem az övék volt az egyetlen!

2024. szeptember 4., 09:37

Szerző:

Két olyan esküvő is volt a napokban, amelyben országosan ismert médiaszemélyiségek keltek egybe: az egyik a TV2, a másik az RTL sztárjainak lakodalma volt.

Békefi Viki és Feng Ya Ou esküvője

Korábban már megvolt a polgári esküvője a Sztárban sztár leszek! első, 2019-es évadában feltűnt két énekesnek. A vetélkedőben jöttek össze, 2022-ben keltek egybe titokban, és 2023-ban született meg a kislányuk, Lizi. Idénre maradt a világraszóló lagzi: Békefi Viki és Feng Ya Ou 130 vendéget hívott meg.

„A Tisza partján, a Tisza egyik holtágánál volt a jelképes szertartásunk. Írtunk egymásnak szerelmeslevelet előtte, és felolvastuk egymásnak a szertartáson. Attól féltünk talán a legjobban, hogy hogy fogjuk felolvasni sírás nélkül, azt láttuk magunk előtt, hogy sírásba fog torkollni ez az egész, de végülis sikerült felolvasni. Ráadásul a kislányunk apukájával vonult be”

– meséli Békefi Viki, a menyasszony a lakodalomról, amelyről videókat-fotókat lehet megtekinteni a TV2 friss tudósításában, amelyet a Tények Plusz című műsor sugárzott. Alább tudja megtekinteni a riportot, 5:15-nél kezdődnek a lakodalmi felvételek.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge esküvője

Egy RTL-es reality-vetélkedő sztárpárja is összeházasodott a napokban: Varga Miklós Joe-ról és Hrovatin Csengéről van szó, akik többek között a Nyerő páros című műsorból lehetnek ismerősek – vagy a szakításukról szóló, idén áprilisi hírekből. Nos, a pár hamar kibékült, és meg is volt a lakodalmuk, amint arról a hot! magazin friss száma beszámol.

„Rengetegszer elsírtam magam a szertartás során, hozzáteszem, nagyon feszült és izgatott voltam, pedig nem ez az első esküvőm. A szertartás alatt többször is megkérdeztem, megpuszilhatom-e, egyszerűen nem bírtam ki, csak gyönyörködtem benne. Másnap reggel az apósom mondta Csengének, hogy «most látom, mennyire szeret Miki». Nem is kell ennél több”

– meséli Varga Miklós Joe a lapban. A lakodalomban volt minden, újabb és újabb menyasszonyi ruháktól a szárazjégig. Sőt, az ara dalra is fakadt, árulja el a vőlegény, akinek a hivatalos neve most már Varga-Hrovatin Miklós az Instagram szerint:

„Csenge ráadásul énekelt is nekem, ami miatt még inkább tetőfokára hágott a hangulat.”

Az RTL műsorvezetője a következő fotót posztolta, aláfestésnek A keresztapa című film zenéjének egy feldolgozását választva, hiszen mi sem menőbb és romantikusabb, mint a szervezett bűnözés.

És íme egy fotó a menyasszonyról, akinek a teljes neve most már Varga-Hrovatin D. Csenge. Az alábbi fotón éppen édesapjával érkezik a szertartásra.

(Kiemelt kép: Feng Ya Ou Instagramja)