Ilyen menyasszony volt Dobos Evelin: fotók és titkok a tematikus esküvőről!

Összeházasodott Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd, és címlapra került az ifjú pár!

2024. július 25., 08:17

Szerző:

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd esküvője immár persze egyáltalán nem titok, hiszen megírt róla mindent a Story magazin ma megjelent száma. Mutatjuk a borítót, rajta az ifjú párral, akik valamikor 2022 második felében jöhettek össze. Kovács Dániel Richárd korábban Nádai Anikó párja volt.

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd esküvője

Dobos Evelin színésznő az RTL olyan műsorai révén a legismertebb, mint a Keresztanyu vagy A Séf meg a többiek, de ha már a főzésnél tartunk: ő nyerte meg A Konyhafőnök VIP 2022-es adásfolyamát és benne volt a tavalyi Sztárboxban, de a döntőben kikapott Berki Mazsitól. A 31 éves híresség esküvője a múlt hétvégén volt, és a közösségi médiában (még) nem osztott meg róla semmit. Nyilatkozott viszont a nagy napról a lapnak, többek között arról mesélve, hogy mennyire kedvező volt az időjárás, és hogy mennyire nyugodtan készültek a szertartásra, pár órával előtte is még a napsütésben lazítottak:

„Fantasztikus időnk volt. Ragyogóan sütött a nap, csupán egy-egy bárányfelhő volt az égen. És mivel semmi dolgunk nem akadt, a legnagyobb nyugalomban süttettük a hasunkat a medence szélén. Aztán olyan délután magasságában rám pirítottak, hogy most már illendő lenne elkezdeni készülődni.”

Dobos Evelinék választottak egy témát az esküvőre

Egyre népszerűbbek a tematikus esküvők, és Dobos Evelinék is választottak egy hozzájuk közel álló témát, hogy minden erről szóljon majd a lagziban. Hogy mi volt ez a téma, azt a vőlegény, Kovács Dániel Richárd meséli el abba a sztoriba beleszőve, ami szerint menyasszonya megtréfálta őt: amikor a leendő arának be kellett volna vonulnia a ceremóniára, akkor nem ő érkezett, hanem a vőlegény egyik jóbarátja, fehér ruhába öltözve. Kovács Dániel Richárd így emlékszik vissza erre a pillanatra:

„Végem volt! Most képzeljék el, hogy a gyönyörű szerelmem helyett a kopasz, szakállas barátom állt ott előttem hófehér ruhában. Már az gyanús lehetett volna, hogy miközben vártunk a hetvenfős násznéppel, hogy megfordulhassunk, Zámbó Jimmy dala szólt. Tematikus esküvőnk volt, filmek és sorozatok, így nagyon nem illett oda. De aztán beugrott, biztos a Király című sorozat miatt. Hát nem. De dőltünk a nevetéstől, ez egy zseniális ötlet volt Evelintől. Aztán persze újból elfordultunk, és végre megláthattam őt, életem szerelmét, leendő feleségemet a vendégváró ruhájában.”

A násznépben akadtak országosan ismert médiaszemélyiségek egyébként: például Rácz Jenő, Dobrády Ákos és Császár Előd.

Dobos Evelin egyébként nem sokkal a lakodalma előtt forgatta le a Fort Boyard – Az erőd című reality-vetélkedőt, úgyhogy az ősszel ebben a műsorban láthatjuk majd az RTL-en.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)