Sebetyén Balázs esküvőjéről 15 év után derült ki egy megdöbbentő dolog

Sebestyén Balázs és Viktória 15 éve házasok, de most derült ki az esküvőjükről egy meghökkentő részlet.

2024. július 10., 09:59

Szerző:

Dupla címlappal jelentkezett ma a Best magazin, az egyiken Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a másik Sebestyén Balázs és Sebestyén Viktória látható. Az előző pár most tartotta meg a második esküvőjét, mivel túl vannak a szakításos-megcsalásos botrányon, a második pár 15 évvel ezelőtti lagzijáról megdöbbentő dolog derült ki. Erről lesz szó alább.

Sebestyén Balázs és Viktória Röjtökmuzsajon keltek egybe

2009 nyarán volt a két műsorvezető esküvője: Sebestyén Balázs és akkor még Horváth Viktória kelt ekkor egybe, ekkor már meg is született első fiuk, Benett. Sebestyén Balázs és Viktória nem szoktak a magánéletükről a nyilvánosság előtt beszélni, közös fotókat sem posztolnak, pedig Sebestyén Viktória is csaknem százezer követővel rendelkező influenszer az Instagramon.

Így aztán ebben a cikkben sem ők szólalnak meg, hanem a magazin munkatársa talált valakit Röjtökmuzsajon, aki elárult egy érdekességet a lakodalomról. Sebestyén Balázs és Viktória itt szerelemfát is ültetett az esküvőjük alkalmából. Úgy tűnik, ezen kívül sok mindent sosem fogunk megtudni a ceremóniáról, ugyanis a tudósítás szerint a házasok a násznép valamennyi tagjával, minden résztvevővel titoktartási nyilatkozatot írattak alá. Sőt, állítólag Röjtökmuzsaj teljes lakossága szintén tartja magát a diszkrécióhoz. Ez azért relatíve alacsony szám, mindössze 465-en laknak a községben.

„Több mint tizenöt éve dolgozom a szállodában, Balázsék esküvőjét is végigasszisztáltam, de annak idején diszkréciót kértek, úgyhogy nem mondhatok semmit!”

– mondta a lapnak annak a kastélyszállónak egyik alkalmazottja, ahol annak idején Sebestyénék esküdtek.

Sebestyén Viktória és Sebestyén Balázs most már külön buliznak

Ide kapcsolódik, hogy májusban a Best magazin írta meg, hogy Sebestyén Balázs a rádióműsorában valamilyen témáról beszélve mellékesen elárulta, hogy ő és a felesége külön járnak bulizni. Ebben talán az is meglepő lehet, hogy ők ebben az életkorban, két gyermek szüleiként még egyáltalán eljárnak bulizni, de persze sokan azon lepődnek meg jobban, hogy Viki a férje nélkül veti bele magát rendszeresen az éjszakába, illetve egy-egy fesztivál forgatagába.

„Mi nagyon toljuk ezt a külön bulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen. Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Nincs ez így nagyon kőbe vésve”

– mondta a rádióban Sebestyén Balázs.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő páros)