Rácz Jenő kemény kritikát kapott A Konyhafőnök volt zsűritagjától: Ez átment minden határon

Kivételesen most nem a Sztárboxról van szó, hanem Rácz Jenő most azért kapott kritikát, hogy milyen reklámokat vállal el.

2023. december 14., 10:11

Szerző:

Rácz Jenő is szóba került a #Bochkor című műsor legutóbbi adásában, ahol Bochkor Gábor vendégei Görög Zita, Szécsi Zoltán és Wossala Rozina voltak.

A műsorban szóba kerül a bitcoin témája, azon belül is az, hogy csomóan azért fektettek bele nagyobb összegeket a kriptovalutába, mert Cristiano Ronaldo is ezt népszerűsítette a közösségi médiában. Wossala Rozina gasztroceleb-sztárséf, A Konyhafőnök egykori zsűritagja erre megjegyzi, hogy azért aki egy focista tanácsát fogadja el befektetési kérdésekben, az csak magára vethet.

Ez a poén akár áldozathibáztatásnak is tűnhetne a valamiért kabátban nyilatkozó médiaszemélyiségtől, de van mögötte logika. Wossala Rozinának nagyon sarkos véleménye van arról, hogy a magyar celebek-influenszerek bármilyen szponzorációs ajánlatot elfogadnak:

„engem megkeresnek nagyon sokan. Amiben nem hiszek, amit nem ennék meg, nem használnék, nem ülnék bele, azt megköszönöm szépen.”

Itt kerül szóba Rácz Jenő, aki egy Michelin-csillagos étterem séfje, mégis a McDonald'set és előrepácolt húsokat reklámoz. Wossala Rozina erre a következőket mondja:

„a McDonald'snak főzött! Teljesen felháborodva mondom. Az, hogy ilyen középminőségű húsokat érintetlenül árul, az egy dolog. Na de az, hogy a McDonald'sban a buciból készít ropogós elemet?! Nekem ez átment minden határon.”

Wossala Rozina emlékeztet arra az Eszterházy-mondásra, hogy egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. Mi pedig arra a posztra emlékeztetünk, amelyikben Rácz Jenő arról beszél, hogy milyen jók a Spar előrepácolt húsai.

Alább lehet megnézni a #Bochkor teljes adását.

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)