Rácz Jenő most ment csak kórházba, erre kiderült, hogy a Sztárbox legdurvább sérülését szenvedte el

Rácz Jenő a Sztárbox közben elvesztette a látását, utána pedig érezte, hogy valami nem oké, de csak most ment kórházba.

2023. december 14., 07:31

Szerző:

Rácz Jenő is bekerült a Sztárbox meccsein komolyan lesérültek közé. Reméljük, ön is jól szórakozott a vasárnap esti adásokon, mert ez a show Kabát Péter térdébe, Szegedi Fecsó orrába és mint most kiderült, Rácz Jenő arccsontjába került.

Az alábbi posztban több kommentelő is kritizálja az RTL-t, hogy amatőr bokszolók miért fejvédő nélkül verekednek a tévében. Rácz Jenő szerda este ugyanis a következőket posztolta:

„most jöttem ki nemrég a kórházból… Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké… A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…
Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert szarul boxoltam, Áron jobb is volt stb. Viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm, Dobi Zsolti bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek! Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!”

Az alábbi kép mutatja a problémát.

Érdekes egyébként, hogy Rácz Jenő a meccs utáni három napban a fentiekről, különösen a látása elvesztéséről egy szót sem ejtett, hanem azt mondta, azért ütötte ki őt Molnár Áron, mert ő ekkorra már el volt fáradva, az előző meccs túl sokat vett ki belőle.

Ha ezek után a fentiek tudatában újranézné a meccset, parancsoljon, alább találja a videót.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)