Népszerű színésznővel jött össze Nádai Anikó exe

Nádai Anikó exe, Kovács Dániel Richárd újra szerelmes.

2023. január 26., 08:11

Szerző:

Két hónapja alkot egy párt Kovács Dániel Richárd és Dobos Evelin színésznő! Most kiderült, hogy Nádai Anikó exe és az első gyermekének az apja, hogyan jött össze a csinos színésznővel, aki nemrégiben A Konyhafőnök VIP-t is megnyerte. 

Kiderült, hogy a pár korábban már tudott egymásról, ugyanis Kovács Dániel Richárd olyan sorozatokat rendez az RTL-nél, mint A Király vagy a Válótársak, de közös munkában sosem volt részük, mert Dobos Evelin más projektekben kapott szerepet. Kiderült, hogy tavaly november óta tart a kapcsolatuk.

„Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és hogy nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember!”

- nyilatkozta Dobos Evelin a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

A pár kapcsolata nagyon gyorsan halad, hiszen már össze is költöztek. Kiderült, hogy Dobos Evelin hamar megtalálta a közös hangot Nádai Anikó és Kovács Dániel Richárd közös fiával, Patrikkal is, akivel már nagyon rövid idő alatt úgy játszottak, mintha régóta ismernék egymást. 

Dobos Evelin nemrég az RTL Reggeli vendége volt:

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)