Nádai Anikót betámadták, amiért a kisbabája mellett másra is van ideje: csípős választ adott

Nádai Anikó visszaszólt a rosszindulatú embereknek. 

2022. november 14., 12:28

Szerző:

Nádai Anikó júliusban adott életet a második gyermekének. A csinos műsorvezető nemrégiben újra elkezdett sportolni, a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy a futással próbálja visszanyerni az alakját. Úgy tűnik azonban, hogy sokan nem nézték jó szemmel, amiért a tévés időt szán arra a mindennapokban, hogy az egészségével is foglalkozzon. 

„Akkor megnyugtatok mindenkit, anyatejes Alex is. Ha nem lenne segítségem akkor is megoldanám. Sőt még sétálni is szoktam vele. Én úgy gondolom, hogy 20 percet egy nap mindenki tud magára szánni, ha nem így, akkor máshogy. Igen, szerencsém van, Peti és a szülei is segítenek. Nem fogom magam amiatt szégyellni mert végre elkezdtem foglalkozni az egészségemmel…”

- írta kommentben a képe alá Nádai Anikó.

A műsorvezető szerencsére sok pozitív kommentet is kapott: 

„Már ilyen csini vagy!? Hogy csináltad?? Minden jót kívánok mindenkinek!!”

- írta valaki.

„Én is futottam mindkét gyermekem mellett. Az elsőt, aki már 5 éves múlott 2 év 2 hónapig anyatejes volt. A második gyermekem 1,5 éves és tápszeres. A futás nem befolyásolja az anyatej mennyiségét és minőségét! Jól teszed ha mozogsz gyerekek mellett is, fontos az egészség és a fittség megőrzése”

 - védte meg egy anyuka az RTL műsorvezetőjét. 

Csini anyuka, így kell ezt!!!!!! Gyerkőc mellett is kell magunkkal foglalkozni, ettől nem leszünk rosszabb anyák

- kommentelt egy másik hozzászóló.