Nádai Anikó arról vallott, mennyire megviselték a szülés utáni hónapok

Nádai Anikó kisfia két hónapja született meg.

2022. szeptember 26., 11:21

Szerző:

Július 19-én született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke, aki végül az Alex nevet kapta. A baba tehát nemrég múlt két hónapos, és a műsorvezetőnő azért jelentkezett be hétfőn Skype-on keresztül saját műsorába, az RTL Klub Reggelijébe, hogy a születés óta eltelt időről meséljen egy kicsit.

Röviden: nem volt könnyű.

Kicsit kevésbé röviden:

„mire megszokunk valamit, akkor pont elkezdődik egy teljesen más időszak, úgyhogy igazából nem szabad megszokni semmit sem. Kezdett már egész jó lenni. Így éjszakánkét egyszer ébred, de most megkapta a kéthónapos oltásait, és mostanában egy kicsit nyugtalan, de lehet, hogy az időjárás miatt, lehet, hogy bármi más miatt, lehet hogy a pocakja fáj... Igazából barchobázunk folyamatosan. [A nem alvás] a legkeményebb része talán. Én alapból az a típusú lány vagyok, aki bárhol, bármikor, bármennyit tud aludni. Megbeszéltük Petivel, hogy majd hogyha ő alszik, akkor alszunk mi is – na de ő nem alszik. Így azért nehéz.”

Nádai Anikó hozzáteszi, hogy párjára egy szava nincs, 50-50%-ban látják el a gyereket, éjszakánként együtt kelnek, a főzésből, fürdetésből, pelenkázásból mindenből kiveszi a részét.

Hajmásyék a napokban kettesben próbáltak maguknak egy közös, gyerektelen programot szervezni, elmentek egy étterembe:

„már a levesnél majdnem beleborult a fejünk a fáradtságtól a tányérba. Nagyjából 45 perc alatt mindent megettünk, és rohantunk haza a gyerekhez, mert mindenkinek lelkiismeret-furdalása volt. Úgyhogy ezt még gyakorolnunk kell.”

Hajmásyék kéthetente próbálnak egy-egy ilyen randit megszervezni, pont ma teszik a következő kísérletet a közös kikapcsolódásra. Íme a teljes interjú.

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)