Megvolt Kucsera Gábor és Tápai Szabina egyházi esküvője: címlapfotón a lagzi!

Kucsera Gábor és Tápai Szabina 2022-ben már hírül adták, hogy nem fognak többet együtt szerepelni, egy évvel később jelentették be a válást. Most viszont...!

2024. július 10., 10:45

Szerző:

Hatalmas válságon van túl Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. A feleség sok-sok pletyka után 2023 februárjában a Story magazin címlapján jelentette be, hogy valóban vége a kapcsolatuknak, hozzátéve, hogy megcsalás is volt. Régen ez egy házasság egyértelmű halálos ítélete volt, de az utóbbi időben a hírességek között is egyre több példát látunk arra, hogy túl lehet lépni azon, ha az egyik fél nem tartja magát a monogámia szabályaihoz: ott van például Solti Ádámék példája is.

Újra összeházasodott Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina végső soron kinek köszönheti, hogy újra egymásra találtak: a volt kézilabdázónő testvérének.

„A húgom, Andi által bekerültem egy keresztény közösségbe, ahol elkezdtem nagyon-nagyon jól érezni magam. Jó emberekre találtam, akikkel sokat beszélgettem, és újra vidám és reménnyel telivé váltam. Ez a változás pedig egy idő után Gabit is kíváncsivá tette”

– meséli Tápai Szabina. Az nem derül ki, hogy melyik keresztény közösségről van szó, de Kucsera Gábor végül még előbb is keresztelkedett, illetve merítkezett meg, mint a felesége. A volt kajakozó így mesél arról a pillanatról, amikor a külön töltött évek után újra összeállt a család:

„Miután Szabival éreztük, hogy ez működik és működni is fog, összehívtuk a gyerekeket a nappaliban, hogy elmondjuk nekik a jó hírt. Hatalmas volt az öröm, hogy anya és apa újra együtt vannak.”

Kucseráék azt mondják, most már biztosak abban, hogy a hit segítségével életük végéig együtt tudnak majd maradni, ezért döntöttek úgy, hogy összeházasodnak.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egyházi esküvője

Mivel korábban nem voltak vallásosak, annak idején csak polgári esküvőjük volt. A válási procedúra végül nem zajlott le, ezért papíron végig házasok maradtak, de most május 1-én megtartották a keresztény szertartást, és itt újra örök hűséget fogadtak egymásnak.

„Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben végül egyikünk sem adta be a válókeresetet, ami egyébként már kész volt. Isten nem engedte. A szerelem mulandó, de ami minket összeköt, az nem. Szóval Szabival nem szerelem, ez már annál sokkal több”

– mondja Tápai Szabina. Június 28-án posztolta a házaspár az alábbi fotókat, ez polgári esküvőjüknek a 11. évfordulója volt. A következőket írták:

„11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság. Ebben volt minden már. Óriási küzdelem,sokszor önmagunkkal. De itt vagyunk! Boldog Házassági Évfordulót Nekünk!”

Itt találja a fotókat.

(Kiemelt kép: Kucsera Gábor és Tápai Szabina Instagramjai)