Kucsera Gábor megdöbbentő vallomást tett a válásáról

Kucsera Gábor arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban egy régi álmát is megvalósította. 

2023. május 11., 14:26

Szerző:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása hetekig téma volt a sajtóban, de a világbajnok kajakost már egy egészen új dolog foglalkoztatja. 

Korábban gyermektábort nyitott, most pedig különleges akadálypályák építésébe kezdett, mivel pár hete egy kalandpark üzemeltetésébe kezdett. A Tv2 Mokka című műsorában az új szenvedélyéről beszélt. 

„Sok olyan dologba vágtam bele így az életem során, amiben nem volt tapasztalatom, de mindig szerettem a kihívásokat. Küzdő típus vagyok, néha saját magamnak bonyolítom az életet”

– mondta gondolatait Kucsera Gábor, aki minden munkából kiveszi a részét, ha kell, pénztárosnak áll, vagy akár oktatást is tart. Azt is elmondta, hogy a Kucsitanya névre keresztelt létesítmény eszközeit a gyerekei tesztelték, akik szívesen töltik itt a szabadidejüket. 

A kajakos a válásáról és volt feleségével való kapcsolatáról is beszélt. 

„A kapcsolatunk a gyerekek miatt mindig megmarad, megbeszéltük, hogy muszáj, hogy normális kapcsolat legyen, hogy a gyerekeknek példát mutassunk, ha már a házasság nem sikerült. Igyekszünk közös nevezővel nevelni a gyerekeket és ez eddig tök jól működik”

– mondta Kucsera Gábor. 

(Kiemelt kép: Kucsera Gábor Instagram-oldala)