Kitálalt Kucsera Gábor egyik titkos szeretője: Különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

Kucsera Gábornak állítólag több szeretője is volt az évek alatt.

2023. február 7., 06:46

Szerző:

Mint megírtuk, válik Kucsera Gábor és Tápai Szabina. A háromgyermekes édesanya őszintén vallott arról, hogy 8 hónapja nem élnek együtt a férjével, valamint a hűtlenség is szerepet játszott abban, hogy véget ért a szerelmük. Most az egykori kajakozó egyik volt szeretője szólalt meg a viszonyukról. 

„Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki”

- mondta a neve elhallgatását kérő nő a Blikknek.

A volt szerető azt mondja, hogy a szenvedélyes viszonyuk hónapokig tartott a sportolóval, sőt ez idő alatt többször lebuktak Tápai Szabina előtt, de ő inkább szemet hunyt a férje nőügyei előtt. Az is kiderült, hogy Kucsera Gábornak, mikor volt alkalma találkozgatni a szeretőjével.

„Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta”

- vallotta be a lapnak a nő, aki hozzátette, hogy ő is hamar rájött, hogy nincs közös jövőjük a kajakossal. Hozzátette, hogy több jel utalt arra, hogy más nők is vannak az életében, ezt pedig megelégelte. 

 (Kiemelt kép: Kucsera Gábor Instagramja)