Kis Grófo megkeresztelkedett, méghozzá Armani strandpapucsban: nem akárki végezte a szertartást – fotó

Kis Grófo számára nagyon boldog nap volt ez.

2023. május 26., 08:20

Szerző:

Amint arra maga is utal a posztjában, Kis Grófo számára elég intenzív volt az elmúlt hét. A mulatóssztár betöltötte a harmincat, születésnapjára maga Orbán Viktor gratulált, majd a No roxa áj előadója állami kitüntetésben is részesült.

Kis Grófo ezek után elment a Hit Gyülekezetébe, hogy felvegye, ahogy ő írja, a vízkeresztséget. Az alábbi fotó tanúsága szerint a szertartást a gyülekezet vezetője, Németh Sándor végezte el.

„Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap a számunkra a feleségemmel. Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével! Az Úr előtt is megerősítettük a házasságunkat a feleségemmel. Nagyon boldog ember vagyok a családommal. Hála a drága jó Istennek, Jézus Krisztus nevében (AMEN)”

– írja Kis Grófo az alábbi fotóhoz, amin a keresztelkedéshez használt fehér ruhát viseli, plusz hozzá egy Emporio Armani strandpapucsot.

A posztban a követők már azt találgatják, hogy vajon a vallásos nézetek ezentúl hangsúlyosabbak lesznek-e Kis Grófo munkásságában. Egy kommentelő a következőket írja:

„aztamindenit! Akkor vége a világi zenélésnek? [...] Azt állítja, bemerítkezett és megtért. Nem fér össze a 2. Miattam énekelhet és mulattathat tovább, de a megtéréssel együtt jár a világi dolgok elhagyása.”

A kérdés jogosnak tűnik annak fényében, hogy a kereszténység egyik fő üzenete, hogy a szegénység vezet az üdvösségre, a gazdagok pedig pokolra jutnak, miközben Kis Grófo legutóbbi számában, az Euróban pont az anyagi jólétet fitogtatja kastéllyal, Rolexszel és rengeteg készpénzzel.

A Hit Gyülekezetével korábban kapcsolatban került hírességek közé tartozik Gesztesi Károly, Caversaccio Aurelo (azaz a jelenleg börtönbüntetését töltő VV Aurelio), illetve L.L. Junior.

(Kiemelt kép: Kis Grófo Instagramja)