Gesztesi Károly fia nagy vagyont örökölt – megdöbbentő, mit dolgozik most

Gesztesi Károly fiát egy ötödik kerületi hamburgerezőben látták Budapesten.

2023. március 3., 08:49

Szerző:

Már több, mint három éve, hogy elhunyt Gesztesi Károly. A népszerű színész 2020 januárjában szívinfarktusban vesztette életét. Vagyonát öt gyermeke örökölte, akik többek között egy budakalászi luxusvilla értékén osztoztak.

Az öt gyermek közül a második Gesztesi Márk, vagy becenevén Márkó, akire a közönség onnan is emlékezhet, hogy egy időben zenei karrierjén dolgozott. Az alábbi videóklipje már több, mint négy éves, 2018-ban készült.

Nos, úgy tűnik, Gesztesi Márk felhagyott a zenei pályával, a közösségi médiában sem aktív, de most a Blikk egyik olvasója találta őt meg. Egy budapesti, ötödik kerületi hamburgerező nyitott konyhájában dolgozik most Gesztesi Márk, a Simon's Burgerben.

„Ő adta ki az elkészült ételeket, kicsit olyan, mint a hely szíve és lelke”

– többek között ezt meséli róla ez a bizonyos olvasó. Azonban sem maga Gesztesi Márk, sem az étterem tulajdonosa nem kívánt nyilatkozni, így az nem derült ki, miért alakult így Gesztesi Károly fiának pályája. Az olvasó mindenesetre példaértékűnek tartja, hogy a fiatalember, bár minden bizonnyal elég nagy összeget örökölhetett, megfogja a munka végét.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)