Liptai Claudia megmutatta ritkán látott lányát, Gesztesi Pankát, és van egy nagy újdonság

Liptai Claudia lánya már 16 éves!

2022. július 29., 07:30

Szerző:

Liptai Claudia mindkét gyermekével elutazott nyaralni Görögországba, és mindkettőjükkel publikált közös fotót.

Az egyik kép egy montázs: Kefaloniá szigetének egyik homokos strandján készült fotókat tartalmaz, mindig ugyanonnan lőve. A legelső fényképen Liptai Claudia éppen terhes fiával, Marcival, majd valamennyi későbbi felvételen a kisfiú egy évvel idősebb – édesanyja a karjában tartja.

„7 éve kezdtem ezt a kis sorozatot. Az évek múlását egyértelműen jelzi, hogy egyre mélyebbre süllyedek a homokban, természetesen Marci miatt”

– viccel Liptai Claudia. Pataki Marcell idén októberben lesz hat éves – a posztot ide kattintva tekintheti meg az Instagramon.

A másik képen a 48 éves színésznő idősebbik gyermekével, Gesztesi Pankával látható, aki ebben a hónapban töltötte be a 16. életévét. Liptai Claudia és Gesztesi Károly nagylányát láthatta már néhányszor a nagyközönség, többnyire modellként.

„Felnézek rád, »kicsi« csillagom”

– mondja itt Liptai Claudia, és a „kicsi” azok kedvéért van idézőjelben, akik enélkül nem jönnének rá, hogy ez a vicc az egészben. Gesztesi Panka ugyanis igazából egyáltalán nem kicsi, hanem éppen, hogy nagy: most már jóval magasabb édesanyjánál. Hogy mennyivel, arról ide kattintva lehet képet kapni az Instagramon.

Liptai Claudiáról még többet

Liptai Claudia és férje így civakodnak a Mestercukrászban

Liptai Claudia elárulta, miért mentek tönkre a korábbi kapcsolatai

Liptai Claudia megkínálta szusival a fiát, meglepő volt a kisfiú reakciója

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)