Liptai Claudia és férje így civakodnak a Mestercukrászban

Liptai Claudia férje be akarja tenni a süteményét egy női versenyző sütőjébe.

2022. július 1., 09:40

Szerző:

Liptai Claudia és férje csípőseket vitatkoznak a Mestercukrász című, sütős reality-vetélkedőben. Az RTL Klub műsorában a színész-műsorvezetőnő talán kicsit rá is játszik a féltékenykedésre, amikor Pataki Ádám egy női versenyző, Kata körül sürög-forog.

Az alábbi videóban Pataki Ádám bejelenteni, hogy Kata sütőjét fogja használni ő is, amire Liptai Claudiának persze szintén van egy vicces-csípős megjegyzése.

A közös sütés után ráadásul Pataki Ádámnak eltűnt a karikagyűrűje, úgyhogy ekkor Liptai Claudia kicsit bosszankodva keresgéli férje gyűrűjét.

Ha önt a celebházaspár (ál)civakodása kevésbé köti le, akkor is nézze a Mestercukrászt, mert ezen kívül még desszertkészítés is történik a műsorban, illetve ugye ez elvileg az egész lényege. Arról, hogy a csütörtöki adásban milyen fordulatok álltak be, idézzük az RTL Klub közleményét:

„Roxinak meggyűlt a baja a karamelldóm elkészítésével, mert csak harmadjára sikerült összehoznia, de nem adta fel, mert nagyon szeretett volna villantani a zsűrinek. Temperált csokiból készített virágcserepet, amit dulce de leche-és, azaz dél-amerikai karamellkrémes mousse-szal és karamellizált banánnal töltött meg, a tetejére pedig kakaóföld-morzsát tálalt, izomaltspirállal és ehető virágokkal.”

Na úgyhogy a következő adásról se maradjon le, mert folytatódnak a fenti izgalmak, sőt, érkezik Rácz Jenő is, hogy rendezzen egy kiakadós jelenetet!

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Mestercukrász)