Demcsák Zsuzsa rosszul emlékszik, hogy hány éves volt a Fort Boyard első évadában

Jön a Fort Boyard – Az erőd című vetélkedő második évada az RTL-en, miután az első évad a TV2-n volt évtizedekkel ezelőtt.

2024. május 22., 12:59

Szerző:

Olyan nagyon durrant tavaly a Sztárbox felélesztése, hogy az RTL előszed egy újabb, régen elfeledett realityformátumot: 2000-ben Demcsák Zsuzsa és Vízy András vezetésével volt a TV2-n egy évad a Fort Boyard – Az erőd című vetélkedőből. 24 év elteltével érkezik a következő évad.

Demcsák Zsuzsa TV2-es karrierje ezzel a műsorral kezdődött

Az első évadban Vízy András volt Boyard, az erőd mestere, mellette Bárdy György (!) volt az admirális és Demcsák Zsuzsa volt a műsorvezető. Ő most írja is az Instagramon sztoriban egy, a forgatáson készült fotóhoz, hogy 19-20 éves lehetett ekkor, és hogy ez volt az első nagyszabású műsor, amit a TV2-n vezetett. Nos, a Fort Boyard – Az erőd 2000 októberében indult a TV2-n, és Demcsák Zsuzsa ekkor igazából már 22 éves volt, hiszen 1978-ban született. Itt egy epizód a 24 évvel ezelőtti műsorból, a kép a videó második percénél kezdődik.

Nos, az RTL közleménye szerint idén lesz látható a csatornán a második évad, a celebjátékosok most indulnak majd, hogy a Fort Boyard nevű erődben berendezett „vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek egymással. A Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője, nem Sebestyén Balázs, hanem a másik lehetőség, Istenes Bence lesz, mellette pedig Janklovics Péter az erőd kincsének védelmezőjeként nehezíti majd meg a játékosok dolgát, bármit is jelentsen ez.

Nem csak a formátum jön a TV2-től, a celebek is

Különlegessége lesz ennek a műsornak, hogy a másik csatorna istállójához tartozó sztárokat vegyít az RTL-en megszokott arcok közé, így szinte a komplett magyar celebgárda megjelenik majd a műsorban, olyan sokan vetélkednek majd. Tipikusan TV2-es celebnek számít a rutinos vetélkedőnyertes Varga Viktor (csak nem fogja megnyerni most ezt is a Totem és a Párharc után?), de ezen a csatornán szokott szerepelni az utóbbi időben Bódi Sylvi és Szegedi Fecsó szintén több TV2-es programban feltűnt már az RTL-es műsorai (Nyerő Páros és Sztárbox) mellett.

Itt a vetélkedőben szereplő celebversenyzők teljes listája:

Dobos Evelin, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Varga Ádám,
Schumacher Vanda, Smaltig Dalma, Molnár Zsolt, Henry Kettner,
Gyenesei Leila, Fluor, Diaz, Járai Máté,
Molnár Nini, Szorcsik Viki, Szécsi Zoltán, Varga Viktor,
Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Noé Viktor,
Nagy Alex, Szőke Rebi, Boráros Gábor, Solti Ádám,
Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Eckü, Mentha,
Kocsis Alexandra, Hunyadi Donatella, Kozma Dominik, Szalay Bence.

A csapatok sorsának alakulásában pedig a következő játékosoknak is szerepük lesz:

Járai Kíra, Balázs Merci, Bogdányi Titanilla, Sápi Vivi, Singh Viki, Szegedi Fecsó, LilFrakk, Vásáry André.

Annyit lehet még tudni a játékról, hogy a fent felsorolt celebek csapatokra osztva fognak egymás ellen küzdeni a nyereményért.

(Kiemelt kép: YouTube/TV2/Fort Boyard)